Nikon paziņo, ka Džeimijs Olivers piedalīsies Nikon jaunās kameras D3100 jaunākajā reklāmas kampaņā "I AM Nikon". Kampaņa, kurā redzams, kā Džeimijs mājās gatavo ēdienu kopā ar draugiem, tiks rādīta visā Eiropā un Dienvidāfrikā, lai reklamētu Nikon līdz šim brīdim visērtāk lietojamo D-SLR.

Džeimijs, kas ir dedzīgs fotogrāfs-amatieris, ne tikai atveido galveno lomu reklāmas kampaņā, bet arī izmanto jauno kameru Nikon D3100 un dalās savās domās: "Man patīk fotogrāfija, jo tajā var acumirklī notvert visus nozīmīgos brīžus un uzreiz uz tiem atskatīties. Kamera D3100 ir ideāli tam piemērota, jo var iegūt lieliskas kvalitātes attēlus un videoklipus, izmantojot jaunās paaudzes kameru par pieņemamu cenu, kas ir patiešām viegli lietojama, kurā ir daudz papildu funkciju un kas ļauj izveidot augstas precizitātes video."

Kamerai Nikon D3100 ir Pamācības režīms, kurā var apskatīt to attēlu paraugus, ko var iegūt, izmantojot noteiktus iestatījumus, un var apgūt fotografēšanas iemaņas, lai pilnībā izmantotu D-SLR piedāvātās iespējas, kā skaidro Džeimijs: "Pamācības režīms ir lielisks. Man bija nepieciešami 10 gadi, lai atklātu fotografēšanas metodes, ko šī kamera var parādīt dažu stundu laikā, izmantojot detalizēto pamācību." Slavenais šefpavārs pārbaudīja arī kameras D3100 pilnas HD video funkcionalitāti: "The level of video quality on this camera is fantastic and means that not only do I use it at home with my family but also as a tool for work."

Kamera Nikon D3100 ir ideāli piemērota ģimenēm, un ļauj iemūžināt īpašos brīžus nevainojamā kvalitātē, neraizējoties par sarežģītiem iestatījumiem. Džeimijs piebilst: "Es neizmantoju kameru tikai mājās; viena man vienmēr ir pa rokai darbā - ja dodos uz tirgu un redzu interesantas sastāvdaļas vai esmu ārzemēs un vēlos iemūžināt konkrētu metodi vai ēdienu, varu uzņemt attēlu vai video, un parādīt savai komandai mājās. Šādi es varu gūt iedvesmu savām receptēm, grāmatām un televīzijas pārraidēm."

D3100 jaunajā reklāmas kampaņā ir četras ainas; tās visas atbilst tēmai "I AM Nikon", kas tika ieviesta šī gada martā. Pilnajā 30 sekunžu ilgajā televīzijas reklāmā piedalās Džeimijs kopā ar mazu meiteni, kura mēģina kopēt viņa kulinārijas meistardarbu, ieskaitot frāzi "I AM Džeimijs Olivers Juniors" Reklāmā ir ietverta arī devīze "I AM tava papildu jauda", rādot vīrieti, kurš skrien maratonu un kuru iedrošina viņa ģimene, "I AM Marco Polo" ar profesionālo fotogrāfu Vincentu Muņjēru (Vincent Munier), kurš uzņem fotogrāfijas Ēģiptē, un kāzu ceremoniju ar frāzi "I AM jā".

Kamera D3100 ir Eiropā vispārdotākās D-SLR D3000 pēctecis, un tajā tiek piedāvāti 14,2 megapikseļi, pilna HD video un populārais Pamācības režīms, kurā tagad var aplūkot to attēlu paraugus, ko var iegūt, izmantojot noteiktu iestatījumus. Tai ir kompakts, viegls, taču izturīgs korpuss, tāpēc to vienmēr var paņemt līdzi.

Jaunajā D3100 kampaņā "I AM Nikon" ir iesaistīta televīzija, drukas un digitālie materiāli, un tā tiks īstenota visā Eiropā un Dienvidāfrikā. Visi reklāmas materiāli tika filmēti, izmantojot Nikon D3S, pasaulē pirmo FX formāta kameru ar iespējotu 720p HD video, tostarp kadra tveršanas iespēju.