Attēlveidošanas tehnoloģiju līderis "Epson" ir kļuvis par ekskluzīvu drukas partneri "Nikoniešiem" - vispasaules "Nikon" fotoaparātu lietotāju kopienai internetā. Sadarbības ietvaros "Epson" regulāri apgādās 150,000 "Nikoniešu" biedrus un 60,000 ikdienas interneta vietnes www.nikonians.org apmeklētājus ar profesionālu informāciju un padomiem par digitālās foto drukas iespējām, kā arī nodrošinās foto kopienu ar visiem jaunākajiem produktu apskatiem, sniedzot padziļinātus komentārus par to izmantošanu.
"Epson", kā pieredzējis foto drukas iekārtu ražotājs, lieliski saprot amatieru un profesionālu fotogrāfu vajadzības, un ir uzticams mūsu kopienas sabiedrotais. Mēs cienām augstas klases produktus, kas ļauj radīt izcilus darbus, - tieši tāpēc mēs izvēlējāmies "Epson", jo ar šo ražotāju mēs vislabāk spēsim sasniegt savus mērķus, nodrošinot lielisku kvalitāti gan ikdienas foto izdrukām, gan lielformāta mākslas darbiem", stāsta Bo Stahlbrandt, www.nikonians.org dibinātājs un īpašnieks.
"Nikoniešu" komūna interneta vietnē www.nikonians.org tika izveidota 2000. gadā kā interaktīvs informācijas resurss par digitālo fotogrāfiju, atspoguļojot tur visas jaunākās ziņas par attēlveidošanu un apstrādi, aktuālāko informāciju par ciparu tehnoloģijām un inovācijām. Šī interneta vietne ir unikāls pieredzes un zināšanu apmaiņas avots fotogrāfijas cienītājiem visā pasaulē.