Photosmart Premium AiOPasaulē lielākais informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard laiž klajā virkni jaunu HP Photosmart printeru ar HP TouchSmart skārienjūtīgo tehnoloģiju. Jaunās HP Photosmart drukas iekārtas - HP Photosmart C4680, HP Photosmart un HP Photosmart with Wireless, HP Photosmart Plus un HP Photosmart Premium - sniedz ātras, vieglas un interesantas drukas iespējas, funkcijas izvēloties uz skārienjūtīgā TouchSmart displeja.

Jaunās HP Photosmart iekārtas piedāvā izdrukas viena pieskāriena rezultātā - ātri un viegli izdrukāt skolas vai studiju darbus, dažādus attēlus un citus dokumentus. Turklāt HP Photosmart printeri nodrošina foto laboratorijas kvalitātes attēlus piesātinātās krāsās, kas ir HP Photosmart sērijas printeru galvenā priekšrocība. Vieta atmiņas kartei, HP skārienjutīgais ekrāns, lai pārvietotu un izvēlētos foto kolekcijas, automātiskā kontrasta un „sarkano acu" korekcija, apgaismojuma un krāsu balansa regulēšanas funkcija ļauj vienkārši un ātri iegūt augstas kvalitātes izdrukas.
Ar unikālās skārienjūtīgās tehnoloģijas palīdzību pat paši jaunākie ģimenes locekļi viegli varēs izdrukāt fotogrāfijas vai spēles, nesaslēdzot iekārtas ar stacionāro vai portatīvo datoru. Ikviens ģimenes loceklis varēs drukāt foto projektus vai dokumentus, liekot lietā iekārtās iestrādātos īsceļus, piemēram, QuickForm pogu TouchSmart displejā.

Vienkārša un ērta lietošana
Jaunie HP Photosmart printeri piedāvā ne tikai plašu funkcionalitāti, bet arī vienkāršas uzstādīšanas un lietošanas iespējas. Iekārtu galvenās funkcijas:

• HP Photo Print jauninājums ļauj lietotājam viegli pārnest fotogrāfijas uz printera displeja no praktiski jebkuras virtuālas vietnes - dokumentu mapēm, aplikācijām, e-pasta vai interneta. Fotogrāfiju rediģēšana un drukāšana tagad ir daudz vienkāršāks un patīkamāks process, jo printerī uzstādītā programma koriģē fotoattēlus, lai pielāgotu tos ierīcē ievietotā foto papīra izmēram.
• Lietojot HP Smart Web Printing funkciju drukāšanas procesā būs mazāki papīra un tintes zudumi, jo programma pirms drukāšanas apkopos vairāku web lapu saturu uz vienas lapas, ļaujot lietotājam izvēlēties tieši drukāšanai nepieciešamo web lapu saturu.
• Vairākiem HP Photosmart sērijas printeriem ir bezvadu pieslēguma funkcija, lai nodrošinātu drukāšanas iespējas ikvienam ģimenes loceklim praktiski no jebkura mājas nostūra. Šī funkcija ir HP Photosmart with Wireless, HP Photosmart Plus un HP Photosmart Premium drukas iekārtām. Ar speciāli ierīkotas pogas palīdzību printera bezvadu savienojums ir uzstādāms mājas tīklā vienkāršāk kā jelkad agrāk.
• Apple iPhone TM vai iPod touch TM lietotāji var izmantot bezvadu drukāšanas priekšrocības, drukājot fotogrāfijas ar HP iPrint Photo aplikācijas palīdzību; šo aplikāciju lietotājs var lejupielādēt no Apple App Store bez maksas. (1)

HP Photosmart C4680

HP Photosmart C4680 ir daudzpusīga, intuitīva drukāšanas sistēma, kas vienkārši un ērti veic skenēšanas, kopēšanas un drukāšanas uzdevumus mājas apstākļos. Ar šo ierīci viegli ikdienā apskatīt un izdrukāt fotogrāfijas, mājas lapas un dokumentus ar printera krāsu displeju ar HP TouchSmart skārienjūtīgo rāmi.

HP TouchSmart rāmis ietver 3.7cm krāsu displeju ar skārienjūtīgām aplikācijām kreisajā un labajā ekrāna pusē, kas padara drukāšanas procesus vienkāršākus. Ierīce izmanto Integrated Print Head (IPH) funkciju, kas nodrošina drošu un uzlabotu drukas kvalitāti.

HP Photosmart un HP Photosmart Wireless

HP Photosmart ir kompakts printeris ar TouchSmart ekrāna rāmi un vadības pogām kreisajā un labajā ekrāna pusē vieglai ierīces apkalpošanai uz 3.7cm krāsu displeja, un lietotājam funkciju pogas ir labi pārredzamas. Ar šo printeri var drukāt, kopēt un skenēt fotogrāfijas vai dokumentus bez tiešā savienojuma ar datoru.

HP Photosmart Wireless printeris piedāvā tādu pašu funkciju amplitūdu, tomēr uzsverama ir bezvadu savienojuma funkcionalitāte.
Abas ierīces izmanto HP 364 Series Ink kārtridžus (četras atsevišķas tintes kasetes). Tintes kasetes ar dual-drop tehnoloģiju veidos skaidrāku attēla izšķirtspēju lāzerprintera drukas kvalitātē un spilgtas krāsas attēliem.

HP PHOTOSMART PLUS AIOHP Photosmart Plus

HP Photosmart Plus All-in-One printeris ir piemērots drukāšanas, skenēšanas un kopēšanas darbiem, kas lietotājam ļauj bezvadu režīmā drukāt fotoattēlus, interneta saturu un ikdienas dokumentus. Printera pilnībā aprīkotais 6.1cm TouchSmart ekrāns ļauj lietotājiem ērti apskatīt, rediģēt un izdrukāt fotoattēlus no printera ekrāna, nesaslēdzot to ar datoru.
Printeris izmanto HP 364 Series Ink kārtridžus, kas nodrošina augstu poligrāfijas kvalitāti drukājot dokumentus vai krāsainus attēlus. Ar šo printeri izgatavotie attēli vai dokumenti ātri žūst, tiem piemīt laba ūdens un pretizsmērēšanās noturība. Jaunā tinte ir uzlabota un īpaši piemērota matētu fotogrāfiju radīšanai.

Photosmart Premium AiO ar FaksuHP Photosmart Premium

HP Photosmart Premium All-in-One aprīkots ar ērti un viegli lietojamu 8.9 cm lielu TouchSmart ekrānu, kas ļauj apskatīt, rediģēt un izdrukāt foto laboratorijas kvalitātes attēlus tiešsaistē ar online foto albūmu Snapfish.com (3) tikai ar ekrāna palīdzību. HP Photosmart Premium piedāvā iebūvētas Wi-Fi, Bluetooth ® un Ethernet iespējas piezīmjdatoriem, stacionārajiem datoriem un mobilajām ierīcēm.
HP Photosmart Premium piedāvā divpusējas drukas funkciju.
Iekārtas apkalpošanai izmanto HP 364 Series Ink kārtridžus ar piecām atsevišķām tintes kasetēm labākas foto kvalitātes iegūšanai (ieskaitot HP 364 Photo Black standarta vai XL Ink kārtridžus).
Iekārta sertificēta ar videi draudzīgo ENERGY STAR ® zīmi, kas apliecina, ka tā par 25 % mazāk patērē elektroenerģiju kā iepriekšējie modeļi un piedāvā papīra lietderīgas izmantošanas iespējas, piemēram, izmantojot divpusējas drukāšanas funkciju.


Izcilas kvalitātes druka
HP Photosmart C4680 ir lietojams ar HP 300/300XL Black un Trīskrāsu tintes kasetnēm (Cyan, Magenta un Yellow). Neliela apjoma drukas darbiem var izmantot arī HP 300 Photo Starter Pack.

Drukāšanai ar HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus un HP Photosmart Premium izmanto 364 HP Series Ink kārtridžus. Lietotājs var izvēlēties iegādāties standarta kārtridžus, XL kārtridžus vai Photo Value Pack, piemērojot izvēli savām drukāšanas vajadzībām un finansiālām iespējām.

HP 364 Series Photo Value Pack piedāvā pilna servisa alternatīvu risinājumu: 00 loksnes 10 x15cm izmēra glancēta HP Advanced foto papīra un trīs pielāgotus HP 364 Series Ink kārtridžus (Cyan, Magenta un Yellow).

Jaunais HP iekārtu iepakojums

HP jaunie printeri, tāpat kā klēpjdatori un monitori ieguvuši jaunu dizainu - glancēti melna iepakojuma kaste, dinamiski attēli un ērti nolasāmas iekārtas funkcijas. HP iekārtas jaunajā iepakojumā ir viegli identificējamas mazumtirdzniecības veikalu plauktos.


Cena un pieejamība (4)

Ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena un produktu pieejamība Eiropā:

• HP Photosmart C4680 cena ir € 79,00 (56,00 LVL), pārdošanā no 2009. gada oktobra
• HP Photosmart - € 99,00 (70,00 LVL), pārdošanā no 2009. gada oktobra
• HP Photosmart with Wireless - € 129,00 (91,00 LVL), pārdošanā no 2009. gada oktobra
• HP Photosmart Plus - € 149,00 (105,00 LVL) pārdošanā no 2009. gada septembra
• HP Photosmart Premium - € 199 (140,00 LVL), pārdošanā no 2009. gada oktobra

Par Hewlett-Packard (HP)
Pasaules lielākās tehnoloģiju kompānijas HP piedāvājumu klāstā ietilpst drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumi, programmatūra un risinājumi, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama www.hp.com.


1Bezmaksas lejupielāde iespējama Apple App Store, papildu informācija www.hp.com/go/iPrintphoto
2 Nepieciešams bezvadu rūteris. Bezvadu savienojuma kvalitāte atkarīga no apkārtējās vides apstākļiem un attāluma līdz savienojumam.
3 nepieciešams Snapfish.com profils un interneta pieslēgums
4 Cenu ražotājs ir norādījis ar PVN. Cena var mainīties katrā valstī individuāli.