iStockPhoto administrācija paziņoja par to, ka ir sākta fotogrāfiju tirdzniecība arī tādas Web lapās kā Photos.com un Jupiter Unlimited. Jāatgādina, ka Photos.com arī ir Jupiter Unlimited īpašums. Pašlaik Jupiter Unlimited skaitās viens no līderiem pasaulē fotogrāfiju pārdošanā abonentiem. Kas mainās iStockPhoto autoriem? Vienkārši tagad arī Photos.com abonenti varēs iegādāties šos attēlus.

Autori par saviem darbiem saņems 20% no pārdošanas cenas, bet ekskluzīvie autori savukārt 22,5%. Prognozēts, ka par vienu pārdotu attēlu autori saņems no 30 līdz 55 centiem, kas ir daudz vairāk nekā līdzīgās konkurentu fotobankās. Lielākā summa, ko varēs iegūt par attēlu ir 17.99 USD, kas savukārt ir mazāk nekā konkurentu fotobankās.
iStockPhoto administrācija uzskata, ka tas varēs palielināt autoru ienākumus dēļ lielāka klientu loka, bet tie fotogrāfi, kas tirgo arī citās konkurentu fotobankās savus attēlus, īpaši priecīgi varētu arī nebūt, jo jau šobrīd Photos.com un Jupiter Unlimited tirgo no līdzīgām fotobankām attēlus - tātad sanāks dublēšanās.