seo cookbook fotogrāfiemPhotoShelter piedāvā bezmaksas SEO komplektu, kas palīdzēs fotogrāfiem piesaistīt vairāk apmeklētājus no meklēšanas servisiem. Tātad tas būs noderīgs tiem fotogrāfiem, kas nodarbojas ar biznesu internetā. PhotoShelter SEO komplektā ietilps vairāki multimediju komponenti, kur primārais ir 30 lpp. SEO Cookbook, kas soli pa solim fotogrāfam izskaidros kā panākt labākus rezultātus meklētājos. Tāpat tur būs video pamācības un darba lapas. Šo SEO komplektu sponsorē Adorama Camera (www.adorama.com).

Šo bezmaksas komplektu var pieprasīt šajā mājas lapā: pa.photoshelter.com/mkt/seo-kit-for-photographers
Vēl PhotoShelter piedāvā SEO Grader rīku, kas noskenē fotogrāfa mājas lapu un novērtē to ar 30+ faktoriem, ko vēl varētu uzlabot, lai sasniegtu labākus rezultātus meklēšanas sistēmās, piemēram, Google. Diemžēl šis rīks būs pieejams tikai PhotoShelter klientiem.
Pagaidām neviens nav parūpējies par skaidru rokasgrāmatu fotogrāfiem, lai uzlabotu standarta SEO rādītājus, tādēļ PhotoShelter pēc vairāku mēneša izpētes un analīzes darba nācis fotogrāfiem pretī un sagatavojis šo noderīgo informāciju. Nebūs vajadzīgas speciālas tehniskās zināšanas, lai saprastu visas standarta lietas.