Samsung MBP200 Pico ProjektorsVai pārdodat savas bildes aizbraucot pie klienta un tur prezentējot savas bildes? Tad visticamāk šāda maza iekārta mobilā telefona lielumā būs piemērota tieši jums. Var jau būt, ka jums ir 1000 fotogrāfiju izdrukas, kas attēlotu to visu daudz labāk, bet ja klients vēlēsies atlasīt kaut ko no jūsu foto arhīva, kas internetā nav publicēts un būs kā ekskluzīvs piedāvājums, tad individuāla fotogrāfiju prezentācija ir vienīgais risinājums. Šāda veida fotogrāfijas parasti tiek pārdotas nedaudz dārgāk nekā tās, kas ir redzamas plašai auditorijai internetā un vairs neskaitās tik oriģinālas.

Samsung ir prezentējis ļoti mazu projektoru - MBP200 Pico, kura svars ir tikai 160 grami un neko lielāks nav par mobilo telefonu. To varēsiet pieslēgt pie klēpjdatora un tādejādi prezentēt savas bildes uz 50 collu lielu virsmu. Bet visu prezentāciju var veikt arī bez klēpjdatora, jo projektoram ir microSD atmiņas karšu slots, kur varot izmantot līdz pat 16 GB ietilpīgām atmiņas kartēm. Tātad sarakstam savas fotogrāfijas vai prezentācijas atmiņas kartēs un dators vairs nebūs nepieciešams. Projektors spēj attēlot šādus failu formātus:
Attēlu pārlūkošana: JPEG, GIF, animētie GIF, MBP
Mūzikas atskaņotājs: MP3, WMA, OGG, AAC, WAV
Video atskaņotājs: Video CODEC: DivX, Xvid, WMV9 Simple Profile, MPEG-2, MPEG-4; Audio CODEC: MP3, AAC, WMA
Failu pārlūkošana: Adobe PDF (.pdf), MS PowerPoint (.ppt), MS Word (.doc), MS Excel (.xls), Text (.txt)
Tātad maziņš, bet ļoti ņiprs projektors. Papildus informāciju atradīsiet mājas lapā samsungusanews.com/the-pico-projector-cometh.