Sakarā ar lielo pieprasījumu tiek organizētas divas Igora Saharova meistarklases (zīmēšana ar gaismu studijas apstākļos), kuras notiks no 19-23. novembrim un no 26-30. novembrim. Meistarklases notiks Rīgā, Maskavas ielā 322, un tās sastāvēs no piecām stundām, kurās tiks iekļauta priekšmetu fotografēšana un modeļu fotografēšana.

Šīs meistarklases notiek ArtCamp ietvaros, kur Igors Saharovs bija foto festivāla "ArtCamp 2012" favorīts. Materiāla pasniegšanas veids padara viņu par nenovērtējamu pieredzes avotu ikvienam klausītājam.

Igors Saharovs ir daudzkārtējs starptautisko reklāmas fotogrāfijas konkursu uzvarētājs, lielākās reklāmas studijas īpašnieks Sanktpēterburgā un savas "Reklāmas fotogrāfijas skolas" veidotājs. Viņa darbi kopš 1999.gada atzīti par labākajiem dažādās kategorijās Starptautiskajā Maskavas reklāmas fotogrāfijas festivālā "Meistars". 2005.gadā viņš kļuva par pirmo un vienīgo fotogrāfu Krievijā, kurš saņēma goda nosaukumu "Kvalificēts Eiropas reklāmas fotogrāfs".

Sīkāka informācija par dalībnieku pieteikuma formu pieejama mājaslapā www.artcamp.lv, tālrunis (+371)29468696, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..