wordpress tēma fotogrāfiemFotogrāfu vidū ir populāri veidot savas personīgās Web lapas un izvietot tajās savu portfolio, lai klienti var ērti apskatīties viņa veikumu. Dažiem ir arī savs blogs (tīmekļa dienasgrāmata). Ja jūs strādājat foto jomā profesionāli (komerciāli), tad mūsdienās tas jau ir gandrīz obligāta prasība pēc savas Web lapas. Savu blogu izveidot ar wordpress.com vai blogger.com var izveidot ļoti ātri un pavisam vienkārši. Tomēr izveidot Web lapu ar savu domēnu uz sava servera ir daudz prestižāk. Liekas šobrīd populārākais un viens no ērtākajiem gatavajiem moduļiem šim mērķim ir Wordpress blog ar attiecīgu tēmu, kas jums praktiski neko daudz neizmaksās.

Labu bezmaksas Wordpress tēmu fotogrāfiem var atrast UpThemes http://www.upthemes.com/2010/03/gallery/. Galerija ir bērnu tēma (Child Theme), kas griežas uz Thematic framework. Thematic arī ir bez maksas. Vienkārša instalācija un izskatās lieliski. UpThemes ļaus demonstrēt jūsu fotogrāfijas kopā ar blogu.
Ja tomēr gribat vēl kaut ko eksperimentēt un pielāgot kādu citu tēmu, tad nelielu apkopojumu par Wordpress tēmām piedāvā Māris Reliņš.