Vai jūs plānojat savu modeles/ļa karjeru? Tad modeļiem vajadzētu zināt cik svarīgi ir sevi prezentēt internetā. Laba prezentācija internetā ne tikai palīdz uzsākt šo modeļu biznesu, bet arī uzlabo esošo situāciju. Ja vēlaties rezultātus, tad mūsdienās ir jāpieliek ne mazums pūļu, lai veidotu savu portfolio ar labām fotogrāfijām internetā.

Viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir reģistrācija dažādās modeļu Web lapās vai fotolapās (ja tur ir modeļiem tāda iespēja). Parasti šādās modeļu lapās ir iespēja reģistrēties ne tikai modeļiem, bet arī fotogrāfiem, aģentūrām, aģentiem un tamlīdzīgi. Ja būsiet aktīvs lietotājs, tad ar laiku manīsiet, ka iegūsiet jaunus kontaktus un iespēju karjeras izaugsmei. Šādās Web lapās parasti ir forumi. Noteikti arī tur komunicējiet ar citiem lietotājiem un varbūt jūs tiksiet ievēroti. Neaizmirstiet, ka arī citi modeļi var būt ļoti noderīgi un izpalīdzīgi.

Noteikti lādējiet savus foto attēlus visās lapās vai forumos kur tas ir iespējams. Bet pats galvenais, lai modelim būtu skaisti un profesionāli foto. Tas padarīs jūs "redzamāku" un kāpšana pa karjeras kāpnēm būs daudz vieglāka. Nebaidieties sūtīt savas fotogrāfijas arī modeļu aģentūrām, kurām ir savas Web lapas. Tikai, esiet kritiski pret savām fotogrāfijām un atlasiet tikai labākās – augstas kvalitātes, profesionālus foto. Tā jūs izskatīsities kā reāla profesionāla modele un industrijas profesionāļiem liksieties daudz pievilcīgāka.

Ja jums ir iespēja izveidot savu Web lapu, tad dariet to nekavējoties. Pat ja jūs neesat profesionāla modele/is, tas būs ļoti noderīgi. Šo Web lapu vajadzētu arī regulāri atjaunot, lai tā būtu noderīga arī citiem cilvēkiem.

Negaidiet, kamēr svarīgi cilvēki jūs atrod, bet meklējiet viņus paši un kontaktējiet ar viņiem. Varbūt šie cilvēki jums nepiedāvās darbu, bet iedos kādu ar ko kontaktēt par šo jautājumu vai arī ieteiks kādu risinājumu kā jums palīdzēt kādā jautājumā. Vairāk komunicējot, jūs attīstīsiet savu redzesloku, komunicēšanas spējas un daudz citu svarīgu īpašību, kas nepieciešamas modeļiem.

Internets ir ienācis daudzu dzīvē un neignorējiet to, bet ņemiet dalību. Virtuālā telpa var palīdzēt jums reālajā dzīvē un modeles karjerā. Arī ja iegūsiet tikai jaunus draugus, tad tas taču arī ir lieliski.