Pasen nav bijušas video pamācības fotogrāfiju apstrādei ar programmu Photoshop. Video pamācība ir ērtākais veids kā saprast soli pa solim nepieciešamos procesus. Šoreiz būs vairākas pamācības vienuviet, jo tās ir visai īsas un it kā par vienu tēmu - kā mainīt fotogrāfijā debesis, mainīt krāsas uz tādām dramatiskām/mākslinieciskām, kā arī vienkāršs paņēmiens kā mainīt debesis, ja tās nav visai izteiksmīgas. Līdzīga tipa pamācības jau bija, bet šīs nedaudz atšķirsies un tādēļ saliekot kopā vairākas, jūs varēsiet izlemt kura tad jums šķitīs piemērotākā.

Pirmā pamācība būs par debess nomainīšanu fotogrāfijā. It kā varētu arī nestrādāt visos gadījumos, it īpaši ja jums esošajā bildē ir kādi mākonīši. Tomēr pamatus var saprast un šo to pielāgojot var iegūt labus rezultātus.

Otrā pamācība ir par ūdens atspulga pievienošanu. It kā ir speciāli Photoshop spraudņi, kas ļauj variēt ar ūdens virsmām, atspulga intensitātes utt., bet tie parasti maksā naudu un tādēļ šī pamācība ļaus visai vienkāršā veidā iegūt līdzvērtīgu rezultātu un iespējams pat labāku.

Trešā pamācība ir visgarākā un iespējams izmantotas vismazāk zināmās metodes, jo praktiski visa apstrāde notiek RAW failā, izmantojot Camera Raw iespējas. Līdz šim daudzi lietoja Photoshop iespējas attēlu koriģēšanā un pilnībā neizmantoja RAW iespējas, bet tagad lielas iespējas attēlu koriģēšanā dod Camera Raw jau pašā izejas attēlā (RAW). Ja koriģētais attēls un rezultāts jūs īpaši neiepriecina, tad vismaz ir vērts noskatīties apstrādes tehnoloģiju un saprast cik daudz iespējas dod Adobe Camera Raw.