Biedrība Pilsētas Fotoklubs kopīgi ar neformālo apvienību Foto Būda un SIA Medical Group Dens atbalstu rīko „2. Rudens Fotofilmu Vakaru". Brīvā dabā, izmantojot viesmīlīgās Tallinas ielas 49. nama pagalmu, divi radošie kolektīvi demonstrēs brīvā dabā savas jaunākās fotofilmas. Uz „Rudens Fotofilmu Vakaru" ir aicināti visi fotogrāfijas un mākslas cienītāji bez ieejas maksas.

Baudot divu radošo apvienību dalībnieku sniegumus interaktīvā veidā, pateicoties digitālajām tehnoloģijām, iespējams iepazīt fotogrāfiju pavisam no citas puses. Tas nebūs kā to pierasts redzēt šķirstot vecmeistaru albumus, vai ikdienas straujo ritumu pārtraucot ar kādu ieskatu mūsdienu fotogrāfijas sniegumiem interneta vidē. Šoreiz tiek piedāvāts veids, kuru līdz šim ir izpelnījusies kinematogrāfija. Pienākot Zelta rudenim, varēsiet ierasti krāsainās izjūtas papildināt ar neparastu piedzīvojumu, kas varbūt nedaudz atgādina brīvdabas kinoteātri. Un ar neparasti virmojošu gaisotni, kuru aizpilda mūsu radi, draugi, paziņas un vienkārši jauki cilvēki, kas pulcējas ap visiem mums tik tuvo mākslas izpausmes veidu - fotogrāfiju.
Šogad Rudens Fotofilmu Vakars notiks 25.09., sestdienas vakarā, no pl. 20:00, Rīgā, Tallinas ielā 49 (pagalmā). Ieeja brīva.