Guntis Pilsētnieks Ūdens spēlesLatvijas Universitātes Botāniskā dārza Palmu mājā (Kandavas ielā 2, Rīgā) no 22.marta līdz 2.maijam aplūkojama fotogrāfa Gunta Pilsētnieka izstāde "Ūdens spēles".

Tajā 22 krāsu lielformāta fotogrāfijās uz auduma atklāta mūžam mainīgā ūdens mistērija. Fotogrāfijas tapušas no 2008. līdz 2010.gadam Latvijā un Ukrainā.

Guntis Pilsētnieks ir Ogres Foto kluba biedrs. Ar fotografēšanu viņš nodarbojas jau kopš 16 gadu vecuma. Autora galvenais izteiksmes līdzeklis ir piesātinātas krāsas, kas atsedz mirkļa nozīmību un izceļ tā īslaicīgumu.

Līdz 5. aprīlim Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā turpinās vēlīni ziedošo acāliju, kas šogad plaukst īpaši bagātīgi, izstāde.

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Apmeklētājiem dārzs no oktobra līdz aprīlim atvērts no plkst. 9.00 līdz 16.30, no maija līdz septembrim no plkst. 9.00 līdz 19.00. Ieejas maksa: skolēniem Ls 0,50, pensionāriem un studentiem - Ls 1,00, pieaugušajiem - Ls 1,50. Ieeja bez maksas: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, internātskolu audzēkņiem un I un II grupas invalīdiem.