Ilgvara Veinberga izstāde3.jūnijā, plkst. 19.00, kafejnīcā TAKA notiks Ilvara Veinberga fotoizstādes "Ja Miks Džegers būtu mīlējis Allu Pugačovu..." atklāšana.

Deviņi vīriešu portreti no Birmingemas pilsētas tirgus Anglijā un deviņi sieviešu portreti no Rīgas pilsētas centrāltirgus. Spilgti un emocionāli tēli, kas dzīvo līdzi laikam, saglabājot un nesot sevī auru, kas ir bijusi viņu jaunības dienās. Pasaule viņiem apkārt strauji mainās - viņi nemainās, kāpēc?

Tas ir kaut kas tāds, kas nes sevī laiku, par ko mēs esam pieredzējuši tikai televizoru ekrānos un lasījuši grāmatās. Par pasauli, kas ir izaugusi un novecojusi ar betona robežšķirtni starp cilvēkiem un kas joprojām turpina dzīvot ar tajā ielikto pārliecību un viedokli. Vai mums vajadzētu meklēt vainīgos vai tomēr mēģināt pozitīvi fantazēt par to, kā būtu, ja būtu. Ja mūsu vecāki varētu mums stāstīt par savu iepazīšanos Itālijas kūrortā, par skolas brīvdienām Velsā vai par vētraino nakti pēc Rolling Stones reibinošā koncerta Londonas Haid parkā. Vai vilciena reiss Rīga - Parīze pirms 40 gadiem nevarētu būt romantisks nosaukums kādam mūsu pašu autora mīlas romānam?

Izstādi atbalsta neformālā kafejnīca TAKA.