Rīt, 3. jūnijā, plkst. 19.00 picērijā "Piranija", Rīgā, Strēlnieku ielā 11 (Strēlnieku, Mednieku, Dzirnavu ielas krustojumā) notiks kaiteru foto izstādes "Sapnis vējā..." atklāšana.

Kaitbords kā sports, dzīves veids, atkarība. Katram kaiterim šis sporta veids saistās ar kaut ko citu, tomēr visus vieno alkas pēc vēja, ūdens un adrenalīna. Un ikvienam ir savs piedzīvojums vai kāds stāsts par pūķi un vēju, tāpēc picērijā "Piranija" no 3.jūnija būs skatāmi spilgtākie kaitborda (kaitošanas, kaitsērfinga) dzīves mirkļi no kaiteru foto arhīviem.

Šogad izstādes temats "Sapnis vējā...", ko katrs var brīvi interpretēt. No vienas puses vējš piepilda kaiteru sapņus, un mirklīgais piedzīvojums vārdu tiešākajā nozīmē kļūst par sapni vējā. No otras puses - lieki stāstīt, ko kaiterim nozīmē bezvējš, un arī tad jāsaka "sapnis vējā" - šoreiz jau atkal citā nozīmē.

Izstādē iekļautas labākās, interesantākās fotogrāfijas no iesūtītajiem kaiteru darbiem. Labākās bildes autoram paredzēta balva no "Piranija". Izstādes atklāšanas dienā tiks apbalvots arī kāds no mums zināmajiem Latvijas kaiteriem par ieguldījumu šajā sporta veidā.

Picērija "Piranija" darbojas kopš 2006.gada februāra un pēdējos pāris gadus aktīvi atbalsta un popularizē ūdens sportu (kaitbordu, veikbordu), kā arī citus ekstrēmos sporta veidus - snovbordu, skeitbordu u.c. "Piranijas" mērķis ir pulcēt vienkopus vairāk interesantu, radošu, drosmīgu, azarta pilnu un mērķtiecīgu cilvēku. Tā ir vieta, kur dzimst mežonīga apetīte, azarts, dzīves garša, uzdrīkstēšanās.

Izstādi organizē Eduards Zvejnieks, sponsori un atbalstītāji "Monster Energy Drink" un fotostudija "Baltijas Foto Serviss".