Komunistiskās partijas propagandistu seminārā 1989. gada 18. oktobrī: Dainis KārkluvalksDaiņa Kārkluvalka personālizstāde "Mani dokumenti" iekārtota Latvijas Fotogrāfijas muzeja abos stāvos. Ekspozīcijā apskatāmas vairāk kā piecdesmit fotogrāfijas, kas uzņemtas galvenokārt laikā no 70. gadiem līdz 90. gadu beigām. Autors fiksējis ikdienišķus notikumus politisko pārmaiņu laikā, melnbaltajam foto materiālam gadu gaitā iegūstot saistošas dokumentācijas nozīmi. Kamēr traktors darbojas uz lauka vai vakari tiek pavadīti draugu lokā, spēlējot zolīti, pie ēkām līdzās Latvijas PSR karogam parādās sarkanbaltsarkanais karogs, pēc brīža cilvēki piedalīsies mītiņos un sadosies rokās, izveidojot Baltijas ceļu. "Nekas nav tik apbrīnojami ātri zūdošs kā cilvēka atmiņa. Fotogrāfijas palīdz atcerēties un spriest, kā bija toreiz, kā ir tagad. Pircēju rinda pie alkoholisko dzērienu veikala; goda plāksne ar labāko darba darītāju portretiem; obligātie parādes gājieni padomju Maija un Oktobra svētkos; uz savu laiku nokalpojušām durvīm aicinājums uz Tautas frontes dibināšanu; agrākais Padomju Savienības svētums - valsts karogs nocenoto preču veikalā" - izstādes saturu raksturo Dainis Kārkluvalks. Liela daļa no attēliem radīta, viņam veicot fotogrāfa darbu Talsu rajona laikrakstā.

Dainis Kārkluvalks dzimis 1957. gadā Valdemārpilī. 1979. gadā beidzis Rīgas Kultūras darbinieku tehnikumu foto-kino studijas vadītāja specialitātē. Kopš 1975. gada strādā laikrakstā "Talsu Vēstis". Talsu Krūmu mākslinieku grupas un Talsu fotokluba biedrs. Vairākas autora personālizstādes bijušās skatāmas Talsu novada muzejā, tāpat fotogrāfiju izstāde "Varbūt", kas 2003. gadā tika eksponēta arī Pedvāles Brīvdabas mākslas muzejā un Latvijas Fotogrāfijas muzejā. 2007. gadā tika izdots Daiņa Kārkluvalka darbu katalogs "Mani dokumenti", kurā apkopots plašs fotogrāfiju klāsts - gan reportāžas, gan attēli no sērijām "Te ir līvu zeme", "Talsi sniegkritī" un citām, gan ceļojumu iespaidi un darbi, kas radīti autortehnikā, fotopapīru speciāli burzot un tonējot.

Izstāde ir iekļauta Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienas svētku programmā!
Izstādes atklāšana: ceturtdien, 15. aprīlī plkst. 17.00, Latvijas Fotogrāfijas muzejā,
Mārstaļu ielā 8 (ieeja no Alksnāju ielas).

Kultūras darbinieku tehnikuma kursabiedri, televīzijas operatori Aldis Šēnbergs, Viesturs Ķibilds un Vilmārs Valters 1978. gada oktobrī