Zanes Jēkabsones foto13. jūnijā, svētdien, 20:00 leģendārajā Vecrīgas kafejnīcā "Leningrad" notiks fotogrāfes Zanes Jēkabsones izstādes "Aiz oranžām saulesbrillēm" atklāšanas balle.

Pasākumu kuplinās grupa "Oranžās brīvdienas" (OB), kas reizē arī ir fotogrāfiju varoņi. "Fotogrāfijās redzami momenti no grupas ikdienas koncertos un ārpus tiem. Vienu gan es varu pateikt, viņi visi ir baigi labie modeļi," tā par savu izstādi saka māksliniece Z.Jēkabsone. Maija beigās izstāde durvis vēra nekomerciālās kultūras centrā "Zabadaks", Kuldīgā, OB dzimtajā pilsētā. Nu tā būs baudāma arī rīdziniekiem.
OB balss un dziesmu autors Ints Ķergalvis jeb Speiss stāsta, ka mūziķi bijuši patīkami pārsteigti paši pirmo reizi aplūkojot izstādi: "Tur ir daudz kadru, kurus mēs nekad iepriekš nebijām redzējuši un pat nezinājām, ka tādi vispār ir. Zane uz koncertiem kopā ar mums braukusi vairāku gadu garumā un, droši vien, tieši tas devis iespēju noķert to īpašo "oranžo" atmosfēru." I.Ķergalvis arī piebilst, ka šādās situācijās atmaksājas kuplais grupas dalībnieku loks. Grupai jau vairāki fotogrāfi izteikuši piedāvājumu sastrādāties. "Mēs esam atvērti un neiebilstam, ja mūs bildē. Tieši otrādi, priecājamies par to. Zane šogad kopā ar mums dodas arī Eiropas koncertbraucienā. Esmu pārliecināts, ka tas būs labs avots daudzām jaunām fotogrāfijām," tā I.Ķergalvis.

Video no izstādes atklāšanas Kuldīgā, "Zabadakā": http://tripo.lv/archives/981

Informācijai:
Zane Jēkabsone
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Tālr. 26437054

Ints Ķergalvis
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Tālr. 29800239