Pilsēta NaktīIzstāde "Pilsēta Naktī" ir ne tikai ar kluba nosaukumu saskanīgs, bet arī paredzēts atspoguļot zināmu diennakts tumšā perioda filozofisko mistēriju. Atspoguļojot dažādu valstu pilsētas naksnīgajās dzīves fotogrāfijās, kas tapušas caur dažādu cilvēku individualo skatījumu, ir skaidri redzams, ka pazūd daudzi nacionālie un laikmetīgie steriotipi, kas rada daudzas un dažādas robežas starp cilvēkiem.
Apskatot fotogrāfijas, kas tapušas Tbilisi, Rīgā, Cēsīs, Siguldā, Bartislavā, Vīnē, ir skaidri jaušama vienojošā elementa burvība, ko sauc par nakti. Un katrā vietā, kur mīt cilvēks, tā tieksme pēc skaistā ir centusies padarīt vienlīdz krāšņu savu dzīves telpu neatkarīgi no savas nacionālās piederības.

"Pilsēta Naktī" ir biedrības "Pilsētas Fotoklubs" pirmā kolektīva fotogrāfiju kolekcija, kuru nokomplektējuši ar saviem darbiem Agris Marnics, Agate Zālīte, Astrīda Meirāne, Arno Marnics, Artūrs Daukulis, Daiga Kalniņa, Edgars Dreimanis, Harijs Pelle, Lāsma Veilande, Māris Buholcs, Normunds Ošenieks, Valdis Brauns.
Līdz šim iztāde bijusi eksponēta Cēsīs, kur tā tika izvietota papildinot "Muzeju Nakts" apskates objektu sarakstu. Talsos, Novada Muzejā. Viesītē. Rīgā, Viesnīcā Latvija. Šobrīd kolekcija tiek piedāvāta izvērtēšanai Jelgavas iedzīvotājiem un viesiem.
Biedrība "Pilsētas Fotoklubs" dibināta 2008.gadā. Savā īsajā pastāvēšanas laikā, fotokluba ideja ir pulcinājusi gandrīz 20 fotogrāfijas cienītājus un profesionāļus. Tostarp labi pazīstamus fotogrāfus Valdi Braunu, Astrīdu Meirāni, Lindu Ratutu un Hariju Pelli.
Aizvadītajā laikā, Pilsetas Fotoklubs ir realizējis vairākus paša iniciētus fotoprojektus. Būtiskākie, ko varētu minet, ir "Rudens Fotofilmu Vakars", plenērs - radošā darbnīca „ Pa Buclera Pēdām" , Latvijas fotogrāfu forums "Buclera Lasījumi". Vairāk ar biedrību un tās dalībnieku radošajām aktivitātēm var iepazīties mājaslapā www.fotoamatnieki.lv.

Izstāde apskatāma Jelgava kultūras nama 2. stāvā, no 1. septembra līdz 26. septembrim.