Talsu fotokluba izstāde "Talsi dienā un naktī"Šo piektdien, 30. oktobrī plkst.18.00 Aizputes novadpētniecības muzeja izstāžu zālē tiks atklāta Talsu fotokluba 16 biedru darbu izstāde- veltījums savai pilsētai - kolekcija "Talsi dienā un naktī", kura sastāv it kā no divām atšķirīgām daļām: pirmā daļa - gaišā telpā - DIENA ar gaišām bildēm uz gaiša paspartū baltos rāmjos un otrā daļa - NAKTS tumšā telpā ar lokālu darbu izgaismojumu nakts bildes uz melna paspartu melnos rāmjos.

Kopumā izstādē būs skatāmas 40+ 40 bildes (30 x 45 cm).

Fotokluba "Talsi" vadītājs Uldis Balga piebilst, ka jau kopš kluba dibināšanas 1999.gadā fotoklubs daudz uzmanības ir veltījis savai pilsētai to fotografējot un rīkojot izstādes. Šī darbošanās ir vainagojusies ar apjomīgā fotoalbuma "Talsi 7x7x7x7 fotogrāfijās" izdošanu 2008. gadā.

Taču Aizputes muzeja sadarbība ar Talsu fotogrāfiem aizsākās 2005. gadā, kad muzejs rīkoja Kurzemes fotogrāfu plenēru Aizputē "Radīt un iemūžināt Aizputē". 2006. gada vasarā muzejā tika atklāta plenēra dalībnieku darbu izstāde "Divi vienā" un par labākā darba autoru tika atzīts Uldis Balga.

Šī izstāde būs aizputnieku pirmā tikšanās un iepazīšanās ar Talsu fotomeistaru sniegumu un varēšanu.

Izstāde muzejā būs apskatāma līdz 15. decembrim.