Sandras Āriņas izstādeTrešdien, 29.decembrī 18:00 bāra "Garāža" telpās tiks atklāta jaunās fotogrāfes Sandras Āriņas personālizstāde "GlamRock".

Sandra Āriņa ir jaunā fotogrāfe, kuras aizraušanās ir fotogrāfija uz rokmūzika, tādēļ izstāde tiks veidota kā veltījums glemroka māksliniekiem un viņu radītajām dziesmām. Glemroks ir 70.-80. gados populārais mūzikas stils, kura spilgtākās zvaigznes un aizsācēji ir tādas mūzikas grupas kā "T.Rex" un "The Sweet". Stilam raksturīga ir spoža un izaicinoša āriene, pozitīvisms un seksualitāte, savukārt mūzikā ir jūtama enerģija un kaislība, ko ieskauj klasiskā roka noskaņas - tas viss ir bijis iedvesmas avots radot fotogrāfijas!

Izstādes devīze - "T.Rex" solista Marka Bolana izteiktā frāze: "I want fun now, life is here to enjoy, not to complicate and make difficult".

Fotogrāfei ir 25 gadi un pašlaik viņa studē Latvijas Kultūras koledžā, kur apgūst kultūras menedžmentu un fotomākslu. Izstāde "GlamRock" ir Sandras Āriņas diplomdarbs. Latvijas Kultūras koledžas studiju ietvaros Sandra Āriņa ir piedalījusies vairākas grupu izstādēs - "Pašportrets bez robežām", "Ziedoņdārza stāsti" un "Cultural Perceptions: USA - Latvia" kopā ar kursa biedriem.

Bārs "Garāža" atrodas Vecrīgas sirdī un tā ir demokrātiska vide, kur baudīt rokmūziku, kuras atmosfēras papildinošs elements būs izstāde "GlamRock".