Jānis Vīksna "Fonoklubs"3. decembrī 19:00 "Fonoklubā" tiks atklāta fotogrāfa Jāņa Vīksnas personālizstāde "Photo.Color.Music.", ko papildinās muzikālās apvienības, to starpā "Transleiteris" un orķestris "Signāls".

Foto izstādes mērķis ir atspoguļot mūsdienu jauniešu mīlestību pret mūziku un tās daudzveidību. Neikdienišķs fotogrāfiju attēlojums, krāsu kontrasti un netipisks realizējums ir tās iezīmes, kas šo izstādi padarīs unikālu.

Lai akcentētu personālizstādes mērķi, vakara gaitā uzstāsies tādu atšķirīgu mūzikas stilu pārstāvji kā "Transleiteris", orķestris "Signāls", jaunā apvienība "Franko Franko", Dj MārcisŠ un kāds Hip-Hop stila mākslinieks, kura vārds tiks atklāts tikai pasākuma laikā.

"Sadarbība ar "Fonoklubu" beidzot ir devusi iespēju realizēt senu sapni - personālizstādi, kuras ideja ir balstīta uz mūzikas un vizuālās mākslas mijiedarbību, pasākumu papildinot pieciem konceptuāli dažādiem mūziķiem," atklāj izstādes autors Jānis Vīksna, kurš savas zināšanas ir ieguvis "Profesionālās fotogrāfijas skolā", kā arī gadu gaitā papildinājis tās pašmācības ceļā.

 

Sākums: 19:00
Ieeja: BEZ MAKSAS

LAIMĪGĀ STUNDA: no 22:00-23:00 0.5 Cēsu premium alus tikai par 0.60Ls

Viskijs Tullamore + cola = 2Ls; visa mēneša garumā karstvīns tikai 1.2Ls

www.fonoklubs.lv
www.janisviksna.com