Elīnas Kokenbergas un Evijas Bečeres veidotā fotoizstādePirmdien, 22.novembrī, Valmieras Kultūras centrā tika atklāta Elīnas Kokenbergas un Evijas Bečeres veidotā fotoizstāde "Tas nav tā, kā tu domā...Ja tu domā skaļi".

Izstādes autores mācās Valmieras Valsts ģimnāzijas 11.klasē un ideja par kopīgu izstādi abām meitenēm radusies jau sen. "Mācāmies vienā klasē un esam draudzenes kopš bērnudārza laikiem. Aizraujamies ar fotografēšanu un mākslu jau piecus gadus. Tā kā pa šo laiku bija sakrājies krietns daudzums bilžu, apsolījām viena otrai, ka reiz taps izstāde. Solījumu esam turējušas un mūsu veikumu ikviens līdz decembra sākumam var apskatīt Valmieras Kultūras centrā," stāsta izstādes autores Elīna Kokenberga un Evija Bečere.

Izstādē pārsvarā apskatāmi portreti, kuros katrs izstādes apmeklētājs var ieraudzīt un sajust ko īpašu. "Ikviens šajās fotogrāfijās var ieraudzīt ko sev tuvu, tāpēc, lai neierobežotu izstādes apmeklētāju fantāziju un domu lidojumu, fotogrāfijām nelikām nosaukumus," atzīst Elīna un Evija. "Izstādē redzamās bildes lielākoties tapušas šīs vasaras laikā, taču ir arī fotogrāfijas no senākiem arhīviem un pat tādas, kas tapušas vēl pavisam nesen, speciāli izstādei."

Izstāde Valmieras Kultūras centrā būs apskatāma līdz 5.decembrim.