3. novembrī plkst. 18.00 mūzikas klubā "Nabaklab" tiks atklāta radio NABA 8. dzimšanas dienai veltītā ceļojošā fotoizstāde par tēmu "Signāls".

Klubā "Nabaklab" izstāde "8x8" būs apskatāma līdz 11. novembrim, pēc tam tā ceļos uz Latvijas Mākslas akadēmiju, kino Rīga un Latvijas Universitāti.

Noslēdzies Latvijas Universitātes Radio NABA rīkotais fotokonkurss par tēmu SIGNĀLS. Šogad konkursa tēma turpināja iepriekšējos gados izvēlēto tematiku, kuras centrā joprojām ir radio un viss, kas ar to saistīts. Konkursam tika iesūtīti darbi no visas Latvijas un iesniegtās fotogrāfijas vērtēja kompetenta žūrija: Katrīna Teivāne (žurnāla "Foto Kvartāls" galvenās redaktores asistente), Anda Boluža (Latvijas Fotogrāfijas muzeja pārstāve), Kristaps Kalns (fotogrāfs), Madars Štramdiers (radio NABA pārstāvis) un Aivars Purmals (fotogrāfs un Epson izplatītāja SIA "Kulbert" valdes priekšsēdētājs).

Izstādē "8x8" piedalīsies 20 fotogrāfijas, kuru autori ir Zanda Alute, Amanda Balode, Armīns Bernāns, Raitis Bobrovs, Dace Harlesden, Inese Kalniņa, Ervīns Labanovskis, Juris Lācis, Līva Lielmane, Agnese Mūrniece, Agnese Pauliņa, Jurģis Peters, Lāsma Pujāte, Zane Raudiņa, Baiba Rubine, Vitalijs Rusanovs, Vineta Saukāne, Sintija Šlēgele , Paula Turka, Roberts Vidzidskis.
Konkursa trīs uzvarētāji tiks nosaukti un apbalvoti izstādes "8x8" atklāšanā. Uzvarētājiem paredzētas balvas no izdevniecības "Neputns", žurnāliem "Foto Kvartāls", "Rīgas Laiks" un mūzikas kluba "Nabaklab". Katram izstādes dalībniekam tiks pasniegta dāvana arī no Radio NABA. Ar trīs uzvarētāju darbiem tiks publicētas BadDog pastkartes, savukārt vienam dalībniekam savu speciālbalvu piešķirs žurnāls "Rīgas Laiks".

Izstādes ceļojuma laiki:
NABAKLAB 03.11.- 11.11
Latvijas Mākslas akadēmija 12.11.-19.11
Kino Rīga 22.11.-29.11
Latvijas Universitāte 01.12.-31.12