L’Officiel Latvija fotoizstādePagājušās nedēļas nogalē divi vīrieši mēģināja nozagt Latvijas slavenību attēlus no žurnāla L'Officiel Latvija fotoizstādes, kas līdz 23. oktobrim par brīvu ir pieejama apskatei t/c Galerija Centrs. Ļaundari mēģināja iznest fotogrāfijas, kurās attēloti sportists Viktors Ščerbatihs un māksliniece Frančeska Kirke. Tirdzniecības centra apsardzes darbinieku operatīvās rīcības rezultātā pārkāpēji tika aizturēti un nodoti policijai, bet fotogrāfijas jau ir atgrieztas ekspozīcijā.

Pagaidām nav zināms, kāpēc abi vīrieši (Latvijas iedzīvotājs un ārvalstu pilsonis) bija nolēmuši izdarīt zādzību un kāpēc izvēlējušies tieši šīs fotogrāfijas. Savukārt žurnāls L'Officiel Latvija un t/c Galerija Centrs veic visus vajadzīgos pasākumus, lai darbi būtu pieejami apskatei līdz pat izstādes slēgšanai 23. oktobrī. Ikviens interesents var to apmeklēt bez maksas.

Bez Viktora Ščerbatiha un Frančeskas Kirkes fotogrāfijām, izstādē ir eksponēti darbi, kuros attēlotas tādas Latvijā populāras personas, kā bijušā Latvijas Valsts prezidenta sieva Lilita Zatlere, aktrises Agnese Zeltiņa, Ināra Slucka, Rēzija Kalniņa un Karīna Tatarinova, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, televīzijas dīvas Maija Silova un Gundega Skudriņa, dziedātājs Intars Busulis, radiogeiša Ieva Adams, kinokritiķe Dita Rietuma, Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, smalko aprindu dāma Svetlana Lēva, basketbolists Jānis Blūms, pianists Vestards Šimkus, Latvijas Nacionālās operas baleta solists Aleksejs Avečkins, kā arī modes mākslinieki Anna Ledskalniņa un Dāvids.

Kirke
Ščerbatihs