L'Officiel leva AdamsŠā gada 26. septembrī tirdzniecības centra «Galerija Centrs» telpās (Rīgā, Audēju ielā 16) tika atvērta žurnāla L'Officiel Latvija labāko fotosesiju ar slavenību piedalīšanos jubilejas izstāde. Visspilgtākās mākslas, šovbiznesa, modes un sporta personības parādās pārdrošos, asprātīgos un reizēm pat provokatīvos tēlos, atklājot jaunas sava talanta šķautnes

Fotogrāfiju autori ir pazīstamie Latvijas fotogrāfi Oļegs Zernovs, Valts Kleins un Viesturs Links, kas ir strādājuši sadarbībā ar stilistēm Olgu Kolotovu un Vitu Kokošu.

Izstāde ir veltīta žurnāla trīs gadu jubilejai, un tās apmeklētājiem ir unikāla iespēja vienuviet aplūkot visinteresantākās L'Officiel Latvija pastāvēšanas laikā radītās fotogrāfijas.


«Mūsu žurnāls vienmēr ir cīnījies pret banalitāti un klišejām. Mēs cenšamies palūkoties uz publikas mīluļiem no negaidīta skatpunkta, atklāt viņos to, par ko viņiem pašiem varbūt nebija ne jausmas,» saka žurnāla L'Officiel Latvija galvenā redaktore Jeļena Vlasova. «Es ļoti priecājos, ka mūsu varoņi ir parādījuši ne vien pārtapšanas spējas, bet arī pārsteidzošu pašironiju. Jūs taču piekritīsit, ka ne katra skaistule būtu ar mieru izmēģināt neglīta šausmu filmu tēla lomu, kā to izdarīja Gundega Skudriņa, un ne katrs sportists atļautu pārvērst sevi par aizkustinošu japāņu komiksu tēlu, kā to izdarīja Viktors Ščerbatihs.»

Izstādē ir eksponēti 20 oriģināli darbi, kuros attēlotas Latvijā populāras personas: bijušā Latvijas Valsts prezidenta sieva Lilita Zatlere, aktrises Agnese Zeltiņa, Ināra Slucka, Rēzija Kalniņa un Karīna Tatarinova, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, televīzijas dīvas Maija Silova un Gundega Skudriņa, dziedātājs Intars Busulis, radiogeiša Ieva Adams, kinokritiķe Dita Rietuma, Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, olimpiskais medaļnieks Viktors Ščerbatihs, smalko aprindu dāma Svetlana Lēva, basketbolists Jānis Blūms, pianists Vestards Šimkus, Latvijas Nacionālās operas baleta solists Aleksejs Avečkins, māksliniece Frančeska Kirke, kā arī modes mākslinieki Anna Ledskalniņa un Dāvids. Unikālā izstāde ir apskatāma tirdzniecības centrā «Galerija Centrs» bez maksas līdz 23. oktobrim.

Taču izstāde nav vienīgais L'Officiel Latvija trīs gadu jubilejas atzīmēšanas pasākums. Par godu svētkiem žurnāls sarīkoja lielas viesības, kurās paziņoja par elitārā kluba Chic atklāšanu, kas ļaus žurnāla abonentiem izmantot greznas dzīves priekšrocības. Vairāk informācijas par klubu var atrast šeit: http://www.clubchic.lv. Par pirmajiem privilēģiju kartes īpašniekiem kļuva fotoizstādes modeļi.

Žurnāla jubileju Latvijā iezīmē arī citi pārsteigumi. Piemēram, modes zīmola QooQoo autore Aļona Bauska ir izveidojusi ekskluzīva dizaina iepirkumu somas http://www.youtube.com/watch?v=0EuFwtJWkV4, savukārt Latvijā pazīstami pavāri dāvanā ir izcepuši jubilejas tortes, kas simbolizē stilu un skaistumu, http://www.youtube.com/watch?v=tqMH3srQDrQ.

Par žurnālu
L'Officiel ir visvecākais no Eiropā pašlaik iznākošajiem modes žurnāliem. Tas parādījās 1921. gadā Parīzē un 1938. gadā kļuva par pdots 15 valstīs, Latvijā - kopš 2008. gada. Pašlaik L'Officiel Latvija ir visautoritirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Tagad žurnāls tiek izatīvākais un visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā.
L'Officiel izstāde