Vasara ir iedvesmas laiks, un tieši šajā laikā žurnāls "L'Officiel Latvija" izsludina konkursu fotogrāfiem! Konkursa moto: "L'Officiel vienmēr ar mani", konkursa periods: 15. jūnijs - 31.jūlijs.

Ja Jūsu kaislība ir fotogrāfija, Jums ir unikāla iespēja piedalīties konkursā "L'Officiel vienmēr ar mani" un dot iespēju savai fantāzijai brīvi izpausties. Jūs varat uzņemt foto jebkurā žanrā, bet konkursa obligātais nosacījums ir - lai kadrā būtu žurnāls "L'Officiel Latvija".

Fotografējiet dabā, mājās, studijā, ikdienišķā vai arī neierastā situācijā, galvenais, lai tas būtu stilīgi, interesanti un ar iedvesmu. Piedalieties konkursā, dalieties savos iespaidos un baudiet katru minūti, kuru Jūs veltāt darbam!

Konkursam iesūtītos darbus vērtēs nozares profesionāļi - Leonīds Tugaļevs un Gunārs Binde, žurnāla "L'Officiel Latvija" foto redaktore, kā arī konkursa sponsoru pārstāvji.

Iesūtītie darbi tiks vērtēti piecās nominācijās:
1. "Stils lielpilsētā" - balva par visstilīgāko foto. Balvā sieviešu foto piederumu soma 200,00 Ls vērtībā no zīmola POMPIDOO.
2. "Radošais trieciens" - balva par oriģinālāko foto. Balvā fotostudijas "Kiparis" īre uz vienu dienu 100,00 Ls vērtībā.
3. "Krāsu sprādziens" - balva par interesantāko krāsu risinājumu. Balvā vizāžistu kursi fotogrāfiem 200,00 Ls vērtībā no salona POETICA.
4. "Tehniskā fantāzija" - balva par tehniski visprecīzāk izpildīto darbu. Balvā dāvanu karte 70,00 Ls vērtībā foto tehnikas īrei no veikala "Master Foto".
5. "Mākslinieciskā provokācija" - balva par īstu mākslas šedevru. Balvā personīgās izstādes organizēšana studijā "Kiparis".

12. augustā fotostudijā "Kiparis" notiks izstāde, kur tiks paziņoti konkursa uzvarētāji un notiks apbalvošana. Sīkāka informācija par izstādi drīzumā sekos.
Plašāku informāciju par konkursu, kā arī tehniskās prasības iesūtāmajiem darbiem meklējiet portālā www.stylepages.lv, kā arī L'Officiel Latvija profilos Facebook (http://www.facebook.com/OfficielLV), draugiem.lv (http://www.draugiem.lv/officiel/), Twitter (http://twitter.com/#!/Officiel_LV).

Papildus informācija:
Andrejs Podobeds, L'Officiel Latvija mārketinga direktors, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.