Ēriks BitersFotogrāfa Ērika Bitera personālizstādi „Gaisa baloni, faktūras un skatītāji" aicina apmeklēt Foto klubs "Ogre" - fotogrāfijas apskatāmas Ogres mākslas skolas izstāžu zālē no 7. līdz 25. februārim.

Ēriks Biters piedāvā skatītājam neikdienišķu skatu punktu, iespēju palūkoties uz zemi no putna lidojuma - skatīt dabas skaistumu un harmoniju, ko ikdienā neredzam. Kā pretsvars, no gaisa balona groza tvertajiem dabas ritmiem, ir notikuma vērotāju portretējumi. Izstāde ir rāma un apcerīga, neviena fotogrāfija nav sasteigta vai nejaušs mirkļa tvērums. Darbi tapuši ilgākā laika posmā (2005. - 2011. g.), un katrs no tiem uzrāda autora pārdomāto, rūpīgo pieeju fotografēšanas procesam, kompozīcijai un tam, ko iecerēts rādīt skatītājam - dabas veidotās faktūras, ritmi un zīmējumi. Bitera fotogrāfijas ir vairāk kā vienkāršu aerofoto uzņēmumu apkopojums. Izstādes vērtību noteic autora filozofiskais pasaules skatījums un darbs ar fotogrāfiju, tās dokumentālo vērtību papildinot ar māksliniecisko kvalitāti.

Fotogrāfijas draugi aicināti uz izstādes atklāšanu 9. februārī plkst. 18:00., kas notiks Ogres mākslas skolas izstāžu zālē, Ogrē, Brīvības ielā 11.

www.fotoklubsogre.lv