Foto: Dainis MatisonsFotoAkadēmija 2012. gada 14. martā 19:00 tirdzniecības centrā "Mols" atklāja studentu, pasniedzēju un draugu darbu izstādi "Laiks".

FotoAkadēmijas sadarbībā ar tirdzniecības centru "Mols" rīkotajā izstādē ir aplūkojami divdesmit deviņi FotoAkadēmijas studentu, draugu un pasniedzēju darbi. Šajā izstādē rādām foto darbus, kuros katrs autors parāda laiku no sava redzes punkta.

Izstādes atklāšanā FotoAkadēmijas direktore Tatjana Boguševiča pateicās visiem izstādes dalībniekiem par ieguldīto darbu izstādes radīšanā, tirdzniecības centram "Mols" par iespēju izstādi parādīt apmeklētājiem, kā arī žūrijai, kura izvērtēja un izvēlējās izstādes fotogrāfijas: Mārim Kundziņam, Jānim Deinatam, Oļegam Zernovam, Raimo Lielbriedim, un Dainim Matisonam.

FotoAkadēmijas simpātiju balva – dāvanu karte 100 LVL vērtībā tika piešķirta Sergejam Čigakam.

FotoAkadēmijas pasniedzējs un fotogrāfs Dainis Matisons atklāšanā teica, ka "fotogrāfi ir tie, kas parasti iemūžina laiku savos darbos. Šodien mums ir jāpilda skatītāja loma un jābauda laiks, kas iemūžināts izstādītajos darbos."

Izstādes atklāšanu bagātināja vijoles spēle "Simfonietta Riga" mūziķa Artūra Gulbja izpildījumā.

Izstādē "Laiks" skatāmo darbu autori ir: Anita Putniņa, Dace Grīnvalde, Daiga Matisone, Rihards Meņģis, Elgars Skrābāns, Sergejs Čigaks, Arnis Lauks, Andris Spure, Ilze Strēle, Raivis Freidensons, Līga Gulbe, Iveta Pērkone, Vita Kaspare, Linda Rūķīte, Jurijs Stetjuha, Agnese Kļaviņa, Mihails Večerskis, Laura Juhansone - Daugule. Savukārt pasniedzēju un draugu darbu autori: Dainis Matisons, Jānis Konons un Mētra Štelmahere.

Izstāde būs aplūkojama līdz 2012. gada 2. aprīlim tirdzniecības centrā "Mols" Krasta ielā 46, Rīgā.