Ministru prezidents Valdis Dombrovskis pie Latvijas mēbeļu ražotāja "Mint" rakstāmgalda, bet Valsts kancelejas direktore Elita Dreimane modes mākslinieces Natālijas Jansones darinātā tērpā. Tik dažāda būs projekta "Lietosim Latvijas dizainu!" foto izstāde.

Tā tiks atklāta otrdien, 20.martā, Ministru kabinetā. Izstādes mērķis ir paust atbalstu un popularizēt Latvijas dizaineru darbus.

Izstādi atklās premjers V.Dombrovskis, Valsts kancelejas direktore E.Dreimane, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras vadītājs Andris Ozols un apavu ražotāja "ZoFa" saimniece un dizainere Elīna Dobele.

Valdības namā otrdien varēsiet sastapt arī ministrus, kas piedalījās fotosesijā, būs arī modes mākslinieki un interjera dizaineri, kas varēs dalīties savās sajūtās par dalību projektā, paust savu atbalstu Latvijas precei.

Atklāšanas pasākums būs otrdien plkst. 11:20 Ministru kabineta 2.stāva foajē (pie valdības sēžu zāles). Mediju iespējas: TV un foto iespēja, žurnālistu dalība pasākumā. Medijiem lūgums ierasties savlaicīgi!

Ja nepieciešama vienreizēja caurlaide iekļūšanai valdības namā, lūgums zvanīt uz tālruņa numuru 67082902 vai sūtīt e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..