Valters Poļakovs: Latvijas bērni18. maijā plkst. 15.30 Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Eduarda Smiļģa Teātra muzejā atklās fotomākslinieka Valtera Poļakova personālizstādi "Latvijas bērni", kuru organizē apvienotā skaistumkopšanas un foto studija SIA "Art'e Studio" .

Izstādes "Latvijas bērni" ietvaros būs aplūkojami 50 Valtera Poļakova fotogrāfiski mākslas darbi, kuru tapšanā piedalījās ap 200 bērnu. Šīs izstādes mērķis ir rosināt sabiedrību par patiesām vērtībām un prieku, kad ģimenē ienāk bērniņš.

Izstādes "Latvijas bērni" atklāšanā būs iespēja iejusties dārza svētku atmosfērā – ar bērnu dziesmu un deju ansambļu uzstāšānos, modes skati, ar rotaļu, radošo darbnīcu un piepūšamo atrakciju izklaidēm. Izstādes ietvaros tiks prezentēta neliela fotogrāfiju grāmatiņa-albums ar tādu pašu nosaukumu "Latvijas bērni", kuru būs iespējams iegādāties par ziedojumiem un visi izstādes ienākumi tiks ziedoti projektam "Misija Pakāpieni", kurš palīdz bērniem maznodrošinātās ģimenēs un grūtniecēm krīzes situācijā. Papildus varēs atsaukt atmiņā un aplūkot Valtera Poļakova personālizstādi "Cerību laiks", kurā iemūžināts bērniņa gaidīšanas mirklis. Tiks prezentēta slaidu īsfilma par mirkļiem, kas iemūžināti fotostudijāizstādes tapšanas laikā, bet atmosfērai un sajūtu pastiprināšanai skanēs speciāli izstādei sarakstīta mūzika "Mazuļa muzikālā lādīte", kuras autore ir Anita Rezevska.

Kamēr pieaugušie baudīs Valtera Poļakova personālizstādi "Latvijas bērni" un atsauks atmiņā izstādi "Cerību laiks", kurā iemūžināts bērniņa gaidīšanas mirklis, bērni varēs doties rotaļās ar Teddy Mountain lielo lāci, darboties radošajās darbnīcās, kā arī izlēkāties piepūšamajās atrakcijās "Mini Cunami" un "Pļava".

Ikviens mazais dārza svētkos varēs apmeklēt VC4 Bērnu veselības centra rotaļu poliklīniku- "Dakters ir tavs draugs!", iejusties daktera lomā un izārstēt lācīti.

Bet, ja mazajām modes dāmām un draiskajiem jaunskungiem būs vēlme veikt izmaiņas savos matu sakārtojumos, pieredzējuši friziermeistari izveidos īpašas svētku frizūras jautrākam noskaņojumam.

Papildus būs pieejama improvizēta fotostudija, viesi pasākuma laikā tiks cienāti ar gardām uzkodām un katru apmeklētāju gaidīs kāda pārsteiguma dāvaniņa.

Ja tomēr laika apstākļi nebūs tik saulaini un 18.maijā uzlīs pavasarīgs lietus, solītie dārza svētki tiks nodrošināti LKA E. Smiļģa Teātra muzeja plašajās telpās.

Ar papildus informāciju un detalizētāku pasākuma saturu iespējams iepazīties SIA "Art'e Studio" mājas lapā http://www.artestudio.lv.