mūsu bērniTu esi apbrīnota par savu bērnu spējām? Tas ir aktīvs, ziņkārīgs, drošs . Un tu vienmēr vari paspēt apstādināt mirkli, kad tavs bērns ir kādā interesantā vietā vai jocīgā pozā. Tad šis fotokonkurss ir pimērots jums! Konkursā fotogrāfijas tik pieņemtas, kuras atbilst konkursa tēmai un atspoguļo konkursa nosaukumu: Bērni neparastās vietās, jocīgās pozās, uz kuriem bez smaida nevar skatīt. Cienījamie vecāki, fotogrāfējiet savus bērnus ar smaidu un mīlestību un dalīsimies ar to ar citiem! Katru mēnesi, mēs Apkopojot rezultātus apbalvosim labākos fotogrāfijas autorus! Mēs būtu ļoti priecīgi Jūs redzēt mūsu saitā! Foto Sponsors - Latvijas ražotājs bērnu koka mēbelēm un rotaļlietām WoodyGoody.

Balvas

Balva par 1.vietu - galdiņš un krēsliņš http://www.woodygoody.lv/index.php/lv/web/show/280

Balva par 2.vietu - krēsliņš

http://www.woodygoody.lv/index.php/lv/web/show/274

Balva par 3.vietu - soliņš

http://www.woodygoody.lv/index.php/ru/web/show/298KONKURSA

NOTEIKUMI:
1. Konkurss ilgs no 2009.gada 10.avgustam līdz 10.septemrim.

2. Lai piedalītos konkursā, sūtiet fotogrāfijas, kas atbilst konkursa tēmai.

3. Tiek pieņemtas labas kvalitātes fotogrāfijas, kas atbilst konkursa tēmai. Netiks pieņemtas fotogrāfijas, ja tās neatbilst konkursa tēmai; ir pretrunā ar morāles un ētikas normām; ja autortiesības uz tām nepieder dalībniekam, ja fotogrāfiju demonstrēšana ir pretrunā ar LR spēkā esošo likumdošanu.

4. Fotogrāfijas, kuras piedalās konkursā, tiek izvietotas mājas lapā www.musuberni.lv balsošanai.

5. Uzvarēs trīs māmiņas, kuras balsošanas rezultātā iegūs visvairāk punktu.
Jebkurš reģistrētais mājas lapas apmeklētājs var novērtēt katru konkursa dalībnieci ar punktiem - no 1 līdz 5 punktiem, kā arī pievienot fotogrāfijai komentāru.
6. Pēc konkursa noslēgšanas visas fotogrāfijas paliek fotogalerijas īpašajā rubrikā.

7. Nosūtot fotogrāfiju konkursam, dalībnieks piekrīt šiem noteikumiem, kā arī:

• apliecina, ka visas autortiesības uz nodoto fotogrāfiju pieder tikai viņam un fotogrāfijas izmantošana konkursa gaitā, tajā skaitā fotogrāfijas publiskā demonstrēšana, nepārkāpj trešo personu īpašuma un/vai neīpašuma tiesības;
• piekrīt fotogrāfijas apstrādei (pieskaņošana standartizmēram, logotipa lietošana www.musuberni.lv) ;
• piekrīt nodotās fotogrāfijas publicēšanai mājas lapā www.musuberni.lv;
• ja dalībnieks kļūst par konkursa uzvarētāju un iegūst galveno balvu vai kādu apbalvojumu bez atlīdzības nodod Konkursa organizētājiem visas mantiskās tiesības attiecībā uz nodoto fotogrāfiju un ļauj Konkursa organizētājiem izmantot šo fotogrāfiju pēc saviem ieskatiem; piedalīšanos, nepaskaidrojot iemeslu, kā arī neatbild par fotogrāfiju kopēšanu un izplatīšanu no mājas lapas, ko veic trešās personas.

9. Mājas lapas administrācijai ir tiesības dzēst fotogrāfijas un aizliegt autoriem piedalīties konkursos gadījumā, ja tiek pārkāpti noteikumi.

Lai varētu piedalīties fotokonkursā, Jums ir jāreģistrējas klubā "Laimīgie vecāki" un jāpievieno foto!

UZMANĪBU: FOTOKONKURSAM VAR PIEVIENOT FOTO LĪDZ 500 KB, JPG VAI GIF FORMATĀ