Miks RamānsŠā gada 4. decembrī Jūrmalas pilsētas muzejā plkst. 18.00 tiks atklāta fotoizstāde "Pievērs uzmanību!", kurā būs apskatāmi Jūrmalas jauniešu radītie fotodarbi.

Ir noslēdzies fotokonkurss "Pievērs uzmanību!", kurā jaunieši tika aicināti iesūtīt fotogrāfijas, kas atspoguļo viņu redzējumu un attieksmi pret Jūrmalas pilsētvidi. Konkursā piedalīties varēja jebkurš Jūrmalas jaunietis vecumā no 15 līdz 25 gadiem.

Konkursam iesūtītās fotogrāfijas pārsvarā ataino Jūrmalu sabiedrībā vispārpieņemtā un klasiskā izpausmē – jūra, kaijas, saule un tamlīdzīgi, akcentējot pilsētas mierīgo un harmonisko auru. Iesūtītās fotogrāfijas vērtēja žūrija, kuras sastāvā ir laikraksta "Jūrmalas Nedēļa" žurnālists Jānis Vilnītis, fotokluba "Aspazija" biedre Inta Liniņa-Ozoliņa un viens no Latvijas ievērojamākajiem fotogrāfiem Leonīds Tugaļevs.

Pēc žūrijas izvērtējuma labākās fotogrāfijas būs apskatāmas Jūrmalas pilsētas muzejā līdz 23. decembrim. Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks paziņoti un apbalvoti izstādes atklāšanas laikā 4. decembrī. Izstādes apmeklējums ir bez maksas.

Fotokonkursu-izstādi atbalsta: Master Foto, Empire Club, Līvu Akvaparks, De Gusto un Safari.