2. jūlijā plkst. 18.00 Mākslinieku namā, Muižas ielā 6 atklās maskavietes Tatjanas Peņjas fotogrāfiju izstādi "Koku atklāsmes". Izstāde ir negaidīts skatījums uz mūsu dabu, kas slēpj sevī visdažādākos noslēpumus, kurus, raugoties no sava skatu punkta, ir mēģinājusi atklāt mūsu viešņa.

Tatjana Peņja ir ļoti daudzšķautņaina personība, KF nopelniem bagāta kultūras darbiniece, pedagoģisko zinātņu kandidāte, Maskavas teātra studijas "Kvadrāts" vadītāja, režisore, scenāriste, fotogrāfe un jau gadiem pastāvīga Latvijas un Jūrmalas viešņa. Kā saka pati Tatjana Peņja: "Latvija man ir iedvesmas avots, manu jauno izrāžu ieceru rašanās vieta. Tā ir vieta, kur veldzēties Latvijas dabas neatkārtojamā krāšņumā, kur debesis salejas ar zemi, kur jūra smiltīs auž savus gobelēnus, kur kokos slēpjas mūsu senču tēli ...".

Izstāde Mākslinieku namā būs skatāma no 2. jūlija līdz 13. jūlijam. Mākslinieku nama darba laiki: otrdienās – piektdienās no plkst. 12.00–19.00, sestdienās no plkst. 12.00–16.00. Svētdienas, pirmdienas – brīvdienas. Ieeja bez maksas.