Indrevics plakats LFMNo 17. novembra Latvijas Fotogrāfijas muzeja izstāžu zālēs skatāma fotogrāfa Gata Indrēvica izstāde "Misija".
Izstādē "Misija" būs apskatāmas 75 fotogrāfijas par karavīru miera misiju Irākā un Afganistānā, kā arī par dzīvi šajās valstīs. Fotoizstādē būs iespēja redzēt Afganistānu un Irāku karavīra acīm, iepazīt vietējo cilvēku ikdienu un priecāties par Afganistānai raksturīgajām dabas ainavām. Autors uzsver, ka viņš necenšas dokumentēt vardarbību –, kaut gan karš ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa, tomēr katru dienu nešauj un nenogalina. Cilvēki tāpat dara savas ikdienas lietas kā jebkur citur. Gatis Indrēvics stāsta: "Ar savām fotogrāfijām gribēju parādīt, ka tur (Afganistānā un Irākā) cilvēkiem ir tāda pati ikdiena kā mums, viņi strādā, veido ģimenes, tāpat ir bērni, kuri priecājas un sapņo, tur cilvēki tāpat kā citur raud, mīl un nīst." Viņš ar savām fotogrāfijām grib mainīt stereotipus, kas ir iesakņojusies sabiedrībā. Autors abas šīs valstis rāda melnbaltajās fotogrāfijās, jo tā šīs valstis izjūtot. Gatis atzīst, ka tuvāka viņam esot Afganistāna, jo zeme esot ļoti skaista un bagāta, tomēr mežonīga un nepieradināta.
2003. gadā Gatis sāka spēlēt grupā "Auļi", kā arī kļuva par profesionālu karavīru. Gatis Indrēvics Nacionālajos bruņotajos spēkos dien jau 14 gadus un starptautiskajās operācijās piedalījies trīs reizes – vienu reizi Irākā un divas – Afganistānā. Tas ir arī sākums interesei par fotografēšanu, jo Irākas bāze atradusies pāris kilometrus no Babilonas, un vienīgais veids, kā šīs vēsturiskās vērtības iemūžināt, bijis nofotografēt. Gatis vēlējās fotogrāfijās saglabāt atmiņas no civilizācijas šūpuļa, jo viena no viņa sirdslietām ir arī vēsture.
Gatis Indrēvics (1980) dzimis Rīgā, studējis Latvijas Universitātes Vēstures un Filozofijas fakultātē, Vēstures bakalaura studiju programmā, 2004. gadā mācījies Nacionālo bruņoto spēku Instruktoru skolā. Fotogrāfijas mākslu autors apguvis kursos pie latviešu foto mākslas vecmeistara Māra Kundziņa, kā arī apmeklēja “Combat Camera" kursus ASV. Pirmo personālizstādi ar nosaukumu "Mana misija – Afganistāna" rīkoja 2014. gadā, bet grupu izstādēs piedalās jau kopš 2006. gada.
2013. gadā viņš ieguva 1. vietu EMPA (Eiropas Militārās preses asociācijas) fotokonkursā par fotogrāfiju, kurā redzams karavīrs, kas sēž uz kalna kores un raugās uz smilšaino un kokiem nabadzīgo ieleju.
PALDIES LATVIJAS REPUBLIKAS AIZSARDZĪBAS MINISTRIJAI, NACIONĀLAJIEM BRUŅOTAJIEM SPĒKIEM, DIZAINA BIROJAM UN FOTOSTUDIJAI "PIECI EZERI" UN INFORMATĪVAJIEM ATBALSTĪTĀJIEM

Irāka 2005

Afganistāna. 2010

Afganistāna.2011