VEF faniSūti fotogrāfiju, kurā esi redzams Tu (viens pats vai kopā ar draugiem), fanojot par basketbola klubu "VEF Rīga", pievieno bildei aprakstu un piedalies konkursā.

Esi radošs, aktīvs un patiess un vefieši to novērtēs!

Labāko bilžu autori, ko ik nedēļu noteiks "VEF Rīga" komanda, dāvanā saņems ielūgumus uz visām "VEF Rīga" šīs sezonas spēlēm un DVD ar Gustavo izpildīto "VEF Rīga" himnu "Mūsu soļi".

Konkursa nolikums

1. Vispārējie noteikumi
1.1. Konkursa organizētājs ir basketbola klubs "VEF Rīga", turpmāk - Organizētājs.
1.2. Konkursa organizēšanas mērķis ir noteikt un apbalvot labāko "VEF Rīga" līdzjutēju fotogrāfiju autorus.
1.3. Konkursa nolikums pieejams mājas lapā www.vefriga.com.
1.4. Konkursā var piedalīties ikviens fotogrāfiju autors, turpmāk - Dalībnieks.
1.5. Darbi konkursam iesniedzami no 2010. gada 3.februāra līdz 2010. gada 4.aprīlim, uzvarētājs tiks noteikts ik nedēļu (kopumā astoņas nedēļas).

2. Pieteikums dalībai konkursā
2.1. Viens Dalībnieks var iesniegt dalībai konkursā vairākus darbus, taču vienā nedēļa ne vairāk kā divas fotogrāfijas.
2.2. Pieteikumi iesniedzami, sūtot tos uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., .jpg formātā un smagumā līdz 3MB.
2.3. Pieteikumā fotogrāfiju konkursam norādāms fotogrāfiju autora vārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs un iesniegtā darba īss apraksts. Papildinformācija - dalībnieka vārds, uzvārds, elektroniskā pasta adrese un tālruņa numurs norādāma tikai Organizētāja vajadzībām balvas izsniegšanas gadījumā.
2.4. Iesniedzot fotogrāfiju dalībai konkursā, Dalībnieks apliecina, ka viņš ir šīs fotogrāfijas autors. Ja Dalībnieks iesniedz citu personu darbus vai uzdod citu personu darbus par saviem, Dalībnieks atbild par citu personu prasībām pret Organizētāju, kas pamatotas ar šo citu personu autorību uz Dalībnieka iesniegto fotogrāfiju.
2.5. Konstatējot pārkāpumus, kas minēti šā nolikuma 2.4. punktā, Organizētājs ir tiesīgi nekavējoties izdzēst Dalībnieka ievietoto informāciju.

3. Darbu vērtēšana
3.1. Darbus foto konkursā ik nedēļu vērtē VEF Rīga komanda
3.2. Foto konkursā ik nedēļu tiek izvēlēts viens uzvarētājs, kurš saņēmis visaugstāko komandas vērtējumu, iegūstot balvas no basketbola kluba "VEF Rīga".
3.3. Foto konkursa noslēgumā no astoņu nedēļu uzvarētājiem līdzjutēju balsojumā mājas lapā www.vefriga.com tiks noteikts viens galvenās balvas ieguvējs.

4. Konkursa rezultātu paziņošana
4.1. Ar konkursa uzvarētājiem organizētāji sazināsies individuāli, izmantojot viņu iesniegto kontaktinformāciju.
4.2. Uzvarētāji katras nedēļas pirmdienā tiks publicēti mājas lapā www.veriga.com.

5. Balvas konkursa uzvarētājiem
5.1. Katrs iknedēļas konkursa uzvarētājs saņem balvu.
5.2. Foto konkursa astoņi uzvarētāji saņem balvu - katrs divus ielūgumus uz visām "VEF Rīga" šīs sezonas spēlēm un DVD ar Gustavo izpildīto "VEF Rīga" himnu "Mūsu soļi".
5.3. Balvas uzvarētājiem tiks pasniegtas katrā tuvākajā (nākamajā) Organizatora mājas spēlē vai Organizatora birojā Šķūņu ielā 6-6, Rīgā, iepriekš vienojoties par balvas saņemšanas laiku.

6. Nobeiguma noteikumi
6.1. Konkursa Organizētājs neatbild par jebkuras personas jebkuriem izdevumiem, kas saistīti ar dalību konkursā.
6.2. Konkursa Dalībnieks, iesniedzot pieteikumu dalībai konkursā, piekrīt tā personas datu izmantošanai tik, cik tas nepieciešams, lai izpildītu šā nolikuma prasības.
6.3. Laimesta vietā nevar saņemt citas lietas un to vērtību nevar saņemt naudā.
6.4. Dalībnieki, piedaloties konkursos, apstiprina, ka ir iepazinušies un piekrīt konkursa nolikumam.