ElkorVēl atlikusi viena nedēļa, lai līdz 28.februārim sievietes iesūtītu savas fotogrāfijas konkursam "Latvija ar sievietes acīm". Foto konkursa rezultāti būs aplūkojami www.elkorfoto.lv, kā arī labākie darbi tiks iekļauti izstādē, kas tiks atklāta Elkor Plaza Sieviešu dienā.
"2 nedēļu laikā esam saņēmuši vairāk nekā 500 brīnišķīgas fotogrāfijas - Latvijas daba, bērni, sievietes, dzimtas mājas, attiecības - tās ir tēmas, kuras savās fotogrāfijās akcentē Latvijas sievietes," stāsta Elkor mārketinga vadītāja Inta Grase.
Katru nedēļu labākās fotogrāfijas izvēlas kompetenta žūrija - fotogrāfs Viesturs Masteiko, Elkor Foto profesionāļu komanda, kā arī sieviete ar lielo burtu, psihoterapeite Aina Poiša.

30 labākie darbi tiks iekļauti izstādē, kas tiks atklāta Elkor Plaza 8.martā. Pārējos darbus varēs aplūkot un par tiem balsot mājas lapā elkorfoto.lv. Fotogrāfijas autore, kuras darbs saņems lielāko balsojumu internetā, balvā iegūs Sony spoguļkameru A230.
Fotogrāfijas autore, kuras darbu kā profesionālāko novērtēs konkursa žūrija, balvā saņems Sony spoguļkameru A450.
Par savu simpātiju varēs nobalsot ikviens izstādes apmeklētājs uz vietas Elkor Plaza laikā no 8.-21.martam. Fotogrāfijas autore, kuras darbs saņems vislielāko balsojumu Elkor Plaza, balvā iegūs Elkor Foto dāvanu sertifikātu 300 fotogrāfiju bezmaksas izgatavošanai.
Lai paspētu vēl iesniegt fotogrāfijas, dalībniecēm ir jāiepazīstas ar Foto konkursa nolikumu, kas pieejams www.elkorfoto.lv mājas lapā, jāveic reģistrācija un bilžu ielāde.
Papildu informācija:
Vita Šteina, tel. +371 29332250, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.