Nakts Mēbeles rīko fotogrāfiju konkursu "Manas Nakts Mēbeles" . Fotogrāfiju konkursā var piedalīties jebkurš profesionālis vai amatieris ar "ziepju trauku" , telefona kameru vai profesionālu spoguļkameru, nofotografējot savā vai drauga interjerā Nakts Mēbeles.

Fotogrāfijas jāsūta no 7.jūnija līdz 26. septembrim uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Viens dalībnieks iesūta maksimums piecas fotogrāfijas. Bilžu izmērs līdz 1000px (platākā mala), 72 dpi. Formāts JPG, PNG, TIF. Iesūtot fotogrāfijas jānorāda vārds, e-pasta adrese vai vēlams tālruņa numurs.

Iesūtītās fotogrāfijas tiks publicētas Nakts Mēbeles mājaslapā www.naktsmebeles.lv. Labākos fotogrāfiju autorus noteikts 50% skatītāju balsojums internetā un 50% Nakts Mēbeles žūrija.

Uzvari konkursā un saņem dāvanu karti Ls 300 vērtībā no Nakts Mēbelēm. Uzvarētāju paziņosim iepriekš, bet apbalvosim izstādes "Baltic furniture 2010" atklāšanas pirmajā dienā 30.septembrī, Nakts Mēbeļu stendā, kur būs apskatāmas arī dalībnieku iesūtītās fotogrāfijas.

http://www.naktsmebeles.lv/lv/?p=1743