Mums patīk krāt. Un, ziniet, var krāt ne tikai zelta dālderus, zinības un parādus, bet arī mirkļus. Mirklis tāds acu mirkšķis vien ir, taču tas spēj sasildīt un sapildīt prieka kausus pāri pārēm... Izvēlējāmies pastkarti par to mirkļa formu, ko kolekcionēt, un ticam, ka varat mums līdzēt.

Aicinām piedalīties pastkaršu fotokonkursā "Skatos Valmieras skatos"! Par atskaites punktiem mums un jums esam nolikuši īpašus datumus, ko atzīmēt plānotājos:

- no 30.septembra līdz 14.oktobrim mēs gaidīsim un jūs sūtīsiet fotoattēlus

- no 14. līdz 21.oktobrim kopā aplūkosim un vērtēsim iesūtītos mirkļus mūsu mājas lapā (sadaļā "Skatos Valmieras skatos") un mūsu viesistabā. Balsojot noteiksim pastkaršu cienīgākos un trāpīgākos mirkļus dažādās kategorijās

- 24.oktobrī nāksim kopā vienā liel'pasākumā ar apbalvošanu un nesteidzīgām sarunām


KAS IR PASTKARTE?

- Pastkarte ir atklāts mirklis sajūtu kulminācijā, ko mēs vēlamies dalīt ar citiem...

- Skaista pastkarte ir tāda, ko mēs paši reiz vēlētos saņemt...

- Pastkarte ir vēstījums, ko iespējams saprast visās valodās, kultūrās un tas sniedzas pāri laikiem un robežām...

Tāpēc mirklis, ko vēlamies ielikt pastkartē ir ne tikai Valmieras dabas skati, klusās dabas, pilsētvide, dzīvas, krāsainas situācijas no cilvēku ikdienas dzīves, bet vairāk izpildījums ar savu, neatkārtojamu stāstu. Tas ir mirklis, ko vērts parādīt citiem, un sevī iekļauj Valmieras sajūtu.
PIETEIKŠANĀS

Pieteikšanās - ļoti vienkārša lieta, galvenais - jābūt vēlmei un fotoaparātam pie rokas. Līdz 14.oktobrim gaidīsim tevis vai tavu draugu radītu fotogrāfiju (10×15), kopā ar īsu, bet trāpīgu foto parakstu (2-3 teikumi) un autora kontaktinformāciju mūsu virtuālajā pasta kastē Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.,vari arī uzreiz pa taisno pie mums tējas krogā, Plostnieku 4. No katra autora gaidām ne vairāk kā 2 fotogrāfijas.

Lai piedalītos konkursā nav nepieciešamas profesionālas iemaņas fotogrāfijā, vien mirklis, kurā vēlaties dalīties.
VĒRTĒŠANA

Par iesūtītajiem foto mirkļiem dažādās kategorijās balsosim visi kopā no 14. līdz 21.oktobrim tepat, mūsu mājas lapā un pie tējas krūzes tējas krogā. Būs arī mūsu un valmiera.lv īpašbalvas!
UN KAS PĒC TAM?

Fotogrāfijas, kas iegūs balsotāju visaugstāko atzinību, pārtaps īstās pastkartēs un ne tikai...

Par jaunumiem fotokonkursā visātrāk varēs uzzināt www.twitter.com/laipnikungi

Konkursu organizējam sadarbībā ar draugiem: valmiera.lv, Vidzemes Augstskola, Aktīvā tūrisma centrs "Eži", galerija "Laipa".