epadomi.lv sadarbībā ar auto kosmētikas ekspertiem Getz Bros & Co aicina piedalīties fotokonkursā "Ziema nāk". Konkursa uzvarētājs saņems Pitstop ziemas vējstiklu šķidrumu vairākām sezonām. Lai piedalītos konkursā, nav obligāti jābūt epadomi.lv reģistrētam lietotājam. Fotogrāfijas var iesūtīt arī portāla epadomi.lv redakcijai uz epastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi- konkursam "Ziema nāk". Savukārt, reģistrētie lietotāji savus foto var pievienot forumā.

Konkursa noteikumi

Konkursā piedalās ikviena pievienotā vai iesūtītā fotogrāfija, kurā redzams kāds neparasts, interesants vai vienkārši skaists skats, kas saistīts ar ziemu. Fotogrāfiju ideju amplitūda gandrīz neierobežota- jebkas, kas jums saistās ar vārdiem ''Ziema nāk". Viena lietotāja iesūtīto fotogrāfiju skaits nav ierobežots

Kā pievienot fotogrāfiju forumam?

Pirmkārt, jābūt reģistrētam epadomi.lv lietotājam ( Sportacentrs.com reģistrētie lietotāji var izmantot savus profilus un paroles no jauna nereģistrējoties )
Jauniem lietotājiem aicinām Reģistrēties šeit

Otrkārt jāpievieno fotogrāfija (kas atbilst konkursa nosaukumam un,kuras tapšanā esi piedalījies, nevis atrasta kaut kur internetā).

Konkursa galvenā balva- ziemas vējstiklu šķidrums Pitstop -19*C (iepakojumā ir 4 kannas 4L tilpumā)
10 pirmie fotogrāfiju iesūtītāji un 10 novērtētākie foto saņems veicināšanas balvas- ledus skrāpi vai atstarotāju.


Kā tiks noteikti uzvarētāji

Konkursa uzvarētāju noteiks žūrija, kurā ietilpst 2 Pit Stop un 1 epadomi.lv pārstāvis. Tā kā katras fotogrāfijas labajā stūrī jebkuram epadomi.lv lietotājam iespējams novērtēt foto ar plus vai mīnus, konkursa žūrija par vienu no galvenajiem kritērijiem noteikti izmantos kopējo lietotāju vērtējuma punktu skaitu. Žūrija patur tiesības pieņemt gala lēmumu par uzvarētājiem, kā arī izvērtēt foto atbilstību konkursa garam un foto izcelsmi.


Kad un kā paziņosim balvu ieguvējus?

Konkursa beigu datums - 2010. gada 10. janvāris. Balvu ieguvējus informēsim, nosūtot vēstuli uz reģistrācijā vai redakcijā norādītajiem epastiem.