Ir tāds teiciens - kāds suns, tāds saimnieks! Grūti spriest, cik tas patiess, pirms esam pārbaudījuši, - tāpēc aicinām visus mīluļu saimniekus, kuri saskata vizuālas līdzības ar savu sunīti, sūtīt pieteikumus konkursam un iegūt noderīgas balvas no Dino Zoo veikalu tīkla.
TVNET sadarbībā ar DINO ZOO rīko aizraujošu fotokonkursu suņu mīļotājiem. Kopā mēs varēsim pārbaudīt, cik Latvijā dzīvo šādu suņu - saimnieku kopiju!

Lai piedalītos konkursā, TVNET lasītājiem jāiesūta pašradīti fotoattēli, kurā redzams saimnieks ar savu mīluli. Fotogrāfijai ir jāataino neapšaubāma abu līdzība mīmikā, matu sakārtojumā, apģērbā vai kā citādi! Galvenais - šādai līdzībai ir jāpastāv, kas arī jānorāda fotogrāfijai pievienotā aprakstā!

Fotogrāfiju var iesūtīt arī šā saimnieka paziņa, draugi, tuvinieki vai kolēģi, bet suņa saimniekam ir tas jāzina!

Fotoattēlus uz adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. gaidīsim līdz 21. decembrim! Bildes varat pievienot arī paši konkursa lapā!

Jau 22. decembrī tiks atklāts lasītāju balsojums, kurš noteiks fotokonkursa galvenās balvas ieguvējus!

Dino Zoo dāvanu kartes dāvās pirmajām trīs vietām, bet veicināšanas balvas - Zelta klienta karti saņems arī 50 simpātijas!

Balsošana ilgs līdz pat jaunajam gadam - 3. janvārī noteiksim konkursa uzvarētājus!

Info: www.tvnet.lv