Veterinārārsti tavā ikdienāEiropas Komisija (EK), sadarbībā ar Pasaules dzīvnieku veselības organizāciju (OIE), organizē fotokonkursu "Veterinārārsti tavā ikdienā", tādejādi izglītojot un atgādinot par veterinārārstu nozīmi mūsu ikdienas rūpēm par veselību un ēdiena kvalitāti.

Neatkarīgi no tā vai esi amatieris-iesācējs vai pieredzējis, starptautiski atzīts fotogrāfs, vēlamies dalīties veterinārārstu profesijas 250 gadu jubilejas svinībās un parādīt pasaulei, kā veterinārārstu nozīmīgo lomu mūsu ikdienas dzīvē. Foto konkursa žūrija izvēlēsies pa vienam uzvarētājam no katra pasaules reģiona - Āfrikas, Eiropas, Āzijas, Amerikas un Tuvo austrumu, kuri saņems foto tehniku 1000 EIRO vērtībā un apmaksātu ceļojumu uz fotokonkursa apbalvošanas ceremoniju Briselē un Parīzē. Šo piecu uzvarētāju vidū tiks izvēlēts viens uzvarētājs, kas iegūs savā īpašumā papildu foto tehniku 2000 EIRO vērtībā.
Piedalies fotokonkursā tiešsaistes vietnē www.vetsinyourdailylife.org un iesūti savas fotogrāfijas līdz 31. Martam, 2011.
Fotokonkurss "Vets in your daily life" fotokonkurss ir Eiropas Komisijas un Pasaules dzīvnieku veselības organizācijas (OIE) kopprojekts.