Piektdien, 12. novembrī, Kr.Barona ielā 34, 3. stāvā plkst. 12:00 tiks atklāta foto izstāde "Ikdiena jauniešu acīs", kas tapusi sadarbībā ar jauniešu kosmētikas zīmolu Dare to be.

Foto izstādē būs apskatāmas fotogrāfijas, kuras atspoguļo jauniešu ikdienu Latvijā. Fotogrāfijas tika iesūtītas foto konkursa ietvaros mājas lapai www.dare2be.lv.

Visas dienas garumā visi izstādes apmeklētāji varēs nobalsot par sev tīkamāko foto. Izstādes noslēgumā plkst. 19:00 pie Wellness by Oriflame kokteiļu glāzes tiks paziņoti labāko fotogrāfiju autori. Balvās 30Ls un Dare to be jauniešu kosmētika.

Zīmola Dare to Be koncepcija un produkti izstrādāti mūsdienīgiem jauniešiem - tiem, kuri vēlas izpausties un nebaidās būt paši, izceļoties no pūļa, kā arī tiem, kuriem piemīt individualitāte un patīk viss jaunais.

Fotoizstādes laikā tiks projicēts Dare to be seriāls, kura galvenās varones ir četras studentes, kuras saskaras ar dažādām neparastām un kuriozām dzīves situācijām.

Vairāk informācijas par fotoizstādi "Ikdiena jauniešu acīs" mājas lapās www.dare2be.lv un par Dare to be produkciju oficiālajā Dare to be mājas lapā www.dare-to-be.lv

Fotogrāfiju izdruku sponsorē www.fotobarons.lv

Ieeja izstādē ir bez maksas.