8. martā, filmas "Es mīlu tevi, Rīga" režisors Pāvels Gumennikovs sveic svētkos daiļa dzimuma pārstāves un laiž klajā pavasarīgu sveicienu - savas filmas treileri, kā arī atklāj skaistāko Rīgas kadru/ bilžu konkursu" Kā es mīlu Rīgu".

Filmā "Es mīlu Tevi, Rīga" apkopoti 16 stāsti par skaistāko, pilnīgāko kas mūsu dzīvē ir - mīlestību. To katrs redz un izprot citādi, tomēr tā izkrāso ik mirkli mūsu dzīvēs. Filmas režisors aicina ikvienu mīlēt un saskatīt mīlestību apkārt un pašiem sevī ienest šīs jūtas savā dzīvē un piepildīt sevi. Filma pirmizrādi piedzīvos maijā.

Gluži kā filma, ar kuru režisors vēlās iedvesmot ikvienu, mīlēt, izbaudīt mirkli un emocijas, tā arī treileris stāsta savu stāstu: Ir taču tik labi pasmaidīt un dažreiz vajag ļauties mirklim, vajag tikai saredzēt un pamanīt.

Filmas treileris "Es mīlu Tevi, Rīga" veidojuši:

Idejas autors- Pāvels Gumennikovs
Tīzera mākslinieks- Ivo Jusis
Skaņas montāža- Andrejs Trainovskis
Montāža-Pēteris Sudakovs/ Pāvels Gumennikovs

Rīgā mēs pavadām ikdienu, svētkus - tā izraisa emocijas, tā liek domāt, izaicina un apbur, katram Rīga ir sava, katrs to redz citādi: cits mīl, dažs nevar bez tās un kāds to dievina. Lai apkopotu un redzētu, kādas emocijas Rīga izraisa cilvēkos, filmas komanda aicina ikvienu iesūtīt fotogrāfijas vai nofilmētus skaistus skatus Rīgā, pārskati savu video un fotogrāfiju kartotēku, varbūt tur atklājas Tava mīlestība pret Rīgu un Rīgā. Šī ir Tava iespēja kļūt par operatoru vai fotogrāfu, atklāt Rīgas skaistumu, tās burvību un daudzveidību, parādi kā Tu mīli Rīgu. Līdz 1. aprīlim iesūti uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. savu interpretāciju par tēmu un Tavs mākslinieciskais vēstījums tiks iekļauts filmā, darināsim kopā mūsu filmu.

Filmas aktualitātēm un jaunumiem seko līdzi: mājaslapā http://www.gumennikovfilms.lv pievienojies sekotājiem sociālajos tīklos, uzzini par citiem aktīviem konkursiem un piedalies: gan http://www.draugiem.lv/esmiluteviriga, gan http://twitter.com/MiluTevi_Riga un http://www.facebook.com/Iloveyou