Gaidot pavasari un festivālu WINDSTREAM, kas norisināsies dažādās Rīgas koncertzālēs no 20. marta līdz 25. aprīlim, Profesionālais pūtēju orķestris "Rīga" sadarbībā ar biedrību "Fotoklubu Siena" izsludina fotokonkursu "WINDSTREAM".

Piedalīties konkursā aicināts ikviens interesents. Fotokonkursa tematika ir atbilstoša konkursa nosaukumam "WINDSTREAM", kas vienlaikus ir arī Profesionālā pūtēju orķestra "Rīga" Pavasara festivāla WINDSTREAM nosaukums. Šis nosaukums mākslinieciski interpretējams kā "pavasara vējš", "mūzikas viesulis", "pūtēju straume" vai "vēja pūsma". Līdz ar to arī fotokonkursa tematika apvieno pavasara atmodu un mūziku, mūziķus.

Ar fotokonkursa nolikumu iespējams iepazīties interneta mājas lapā www.fks.lv/windstream un www.music.lv/riga sadaļā Aktualitātes. Lai piedalītos konkursā, līdz 25. martam (ieskaitot) fotogrāfijas, kas atbilst konkursa nolikumam, nepieciešams augšupielādēt interneta mājas lapā www.fks.lv/windstream.

Konkursa žūrija, kuru veido "Fotokluba Siena" pieaicinātie fotogrāfi - eksperti, no iesūtītajiem darbiem izvēlēsies divpadsmit labākos, kuri tiks izstādīti izstādē Sv. Pētera baznīcas foajē no 12. - 25. aprīlim. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems balvas. Orķestris "Rīga" piešķirs savu simpātiju balvu. Fotoizstādes laikā, mājas lapā www.fks.lv/windstream būs iespēja balsot par labāko no divpadsmit darbiem. Fotogrāfija, kura saņems augstāko publikas vērtējumu, saņems specbalvu. Labāko darbu autori tiks apbalvoti 25. aprīlī Sv. Pētera baznīcā, kad norisināsies arī Pavasara festivāla WINDSTREAM noslēguma koncerts.