Beidzot ziema ir galā! Mēs visi ar nepacietību esam gaidījuši pavasara atnākšanu, un beidzot tas ir klāt! Tagad ar prieku varam vērot, kā kūst sniegs, kas pa garo ziemu jau ir pamatīgi apnicis, kā kokos dīgst pirmie pumpuri, kā pirmie pavasara ziedi sāk ziedēt un priecēt mūs ar savu krāsu dažādību. Beidzot varam aizmirst par biezajām ziemas drēbēm, uzvilkt kaut ko pavasarīgi vieglprātīgu un kādā siltā, saulainā dienā doties jaunu iespaidu meklējumos. Protams, paķerot līdzi fotokameru!

Vispārīga informācija

Šajā emocionāli pacilājošajā brīdī ELKOR sadarbībā ar kompāniju SONY izsludina jaunu fotokonkursu. Mēs ar nepacietību gaidām no Jums fotogrāfijas, kas atspoguļo Jūsu sajūtas un emocijas, prieku un sajūsmu par pavasara iestāšanos! Mēģiniet ar bildēm parādīt savas neatkārtojamās prieka izpausmes, atbrīvojoties no sniega skavām, un vienkārši laimes sajūtu, ko rada jauni iespaidi, bet mēs pēc nopelniem novērtēsim Jūsu iemūžinātus mirkļus! Parādiet, kā Jūsu ikdienā ienācis pavasaris, un šīs pūles nepaliks nepamanītas!
Protams, būtu lieliski, ja visu šo krāšņumu Jūs nofotografētu tieši ar SONY kameru, taču uzvaru Jums var atnest arī ar cita ražotāja fotokameru uzņemtas bildes!

Piedalieties konkursā, sūtiet bildes un paaugstiniet savu fotomeistarības līmeni! Iegūstiet lielisku iespēju vērtēt citus konkursa dalībniekus, kā arī pašam tikt novērtētam!

 

Kļūstiet par konkursa uzvarētāju un saņemiet lielisku balvu

digitālo spoguļkameru SONY!

Konkursa norise

Lai piedalītos fotokonkursā, laika posmā no šī gada 12.aprīļa līdz 8.maijam konkursa fotogrāfijas jāielādē mājas lapā www.elkorfoto.lv.

No 12.aprīļa līdz 8.maijam mājas lapā www.elkorfoto.lv notiks priekšbalsojums par konkursa fotogrāfijām. Finālbalsošana notiks no 9. līdz 16.maijam. Profesionāla žūrija, kuras sastāvā būs arī kompānijas SONY un uzņēmuma ELKOR pārstāvji, vērtēs visas konkursam iesniegtās konkursā fotogrāfijas un 20. maijā noteiks uzvarētājus. Savukārt septiņiem konkursa dalībniekiem, kuru darbi mājas lapas lietotāju balsojumā iegūs vislielāko atbalstu, uzņēmums ELKOR piešķirs www.elkorfoto.lv bonusus.
Sākot ar 21.maiju, informācija par uzvarētājiem būs pieejama mājas lapā www.elkorfoto.lv.
Konkursa uzvarētāji tiks personīgi uzaicināti uz apbalvošanas ceremoniju, kas 28.maijā notiks universālveikalā ELKOR PLAZA. Konkursa organizatori ar finālistiem sazināsies individuāli ar e-pasta palīdzību vai pa viņu mājas lapā www.elkorfoto.lv reģistrēto tālruni.
Konkursa noteikumi

1. Dalībniekiem jāievēro vispārējie konkursa noteikumi, kā arī visi zemāk minētie punkti.
2. Fotogrāfijai ir jāatbilst konkursa tēmai - lai fotogrāfijā būtu redzami: jautri smaidi, spilgtas emocijas, dabā notikušo pārmaiņu un pirmo saules staru izraisītā prieka un laimes sajūta.
3. Fotogrāfiju uzlabošanai aizliegts pārmērīgi lietot "Photoshop" un citas fotogrāfiju apstrādei paredzētas datorprogrammas. Šī punkta ievērošanai līdzi sekos mājas lapas moderators.
4. Katram lietotājam ir tiesības iesniegt konkursam ne vairāk kā trīs fotogrāfijas.
5. Ielādēto konkursa fotogrāfiju īsākajai malai jābūt vismaz 1024 pikseļu garai.
6. Fotogrāfijas konkursam jāielādē laikā no 12.04.2011. līdz 08.05.2011.
7. Balsošana turpināsies līdz 16.05.2011.
8. Informācija par konkursa uzvarētājiem būs pieejama mājas lapā no 21.05.2011. Ar uzvarētājiem personīgi sazināsies pa e-pastu vai pa viņu reģistrēto tālruni, paziņojot balvas saņemšanas laiku un vietu.

Fotogrāfiju vērtēšanas kritēriji

1. Atbilstība konkursa nolikumam.
2. Fotogrāfijas tehniskā un mākslinieciskā kvalitāte (kompozīcija, izpildījums, kopskats, uztveramība, kvalitāte utt.).
3. Fotogrāfijas saturs (idejas oriģinalitāte, emocionālais aspekts).

Info: www.elkorfoto.lv