Turpinot tradīcijas, portāls "Delfi" svinīgi paziņo, ka nu iespējams pieteikties kārtējam lielajam fotokonkursam, kura tēma šogad ir "Mana Latvija" un kurā iespējams laimēt tādas balvas kā "Fujifilm FinePix F500EXR" un ceļojumu divām personām uz Ēģipti.

Konkurss norisinās no 28.oktobra līdz 14.decembrim. Katrs dalībnieks drīkst iesūtīt ne vairāk kā piecus attēlus, bez tam "Delfi" un "Fuji" aicina domāt plaši un demonstrēt savu izpratni par to, cik ietilpīgs var būt jēdziens "Mana Latvija". Daba un cilvēki. Svētki un ikdiena. Skaistais un neglītais. Cēlais un piezemētais...

Sākot no 14.decembra līdz 27.decembrim reģistrētiem "Foto Delfi" lietotājiem ar saviem balsojumiem būs iespēja noteikt tos 30 labākos darbus, kuri iekļūs izstādē iepirkšanās centrā "Olimpia". No šiem darbiem "Delfi" un "Fujifilm" noteiks vienu vienīgo uzvarētāju, kurš saņems visu:

- Ceļojumu divām personām uz Ēģipti - septiņas naktis četru zvaigžņu viesnīcā, kuru varēs izmantot līdz 30. Aprīlim, un kuru piedāvā tūrisma operators "Novatours".

- Fotokameru "Fujifilm FinePix F500EXR".

Detalizēti fotokonkursa noteikumi ir atrodami "Mana Latvija" mājas lapā!