mezi.lvMeži.lv (www.mezi.lv) informē, ka no 07.novembra līdz 05.decembrim tiek organizēts FOTO konkurss "MEŽA KRĀSU BAGĀTĪBA RUDENĪ"

Piedāvājam Jums apskatīt savu bilžu arhīvu un atcerēties skaistus mirkļus rudenī, vai doties dabā pašam vai ar ģimeni un uzņemt skaistas bildes.

 

Fotogrāfijai jāatspoguļo Latvijas meži rudens krāsās, ieteicams pievienot nosaukumu un tekstuālu aprakstu, bildes uzņemšanas vietu, vārdu, uzvārdu un Jūsu tālruņa numuru.

FOTO konkursā tiks noteikti divi uzvarētāji!
Konkursa uzvarētājus noteiks gan Meži.lv administrācija, gan Jūs - mūsu lasītāji atvērtā on-line balsošanā portālā www.mezi.lv no 06/12/2011-18/12/2011, balsojot par sev tīkamākajām fotogrāfijām. Konkursa rezultāti tiks publicēti portāla www.mezi.lv 19/12/2011.

Konkursa balvas - 2 dāvanu kartes labākajā Baltijas valstī Biljarda Kluba "Champions Club" 20LVL vērtībā katra. Dāvanas kartes Jūs varēsiet izmantot "Champion Club" www.ccl.lv gan spēlējot biljardā, gan pasūtot ēdienus un dzērienus esošā restorānā.

Informāciju par konkursa norisi un noteikumiem lasiet FOTO konkursa "MEŽA KRĀSU BAGĀTĪBA RUDENĪ" nolikumā portāla www.mezi.lv (sadaļā Vanaga Acs).

Foto var sūtīt no 07/11/2011 līdz 05/12/2011 pēc adreses: Matīsa iela 103-8, Rīga LV-1009 vai uz e-mail: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.