Take-a-View fotokonkurssAnglijas "Take-a-View" dabas fotogrāfu gada fotokonkurss gaida pieteikumus vēl līdz 2008. gada 12. jūlijam. Balvu fonds ir visai iespaidīgs – 20 000 £, ieskaitot 10 000 £ skaidrā naudā galvenajam uzvarētājam.

Fotokonkurss ir sadalīts divās daļās – gada dabas fotogrāfs un jaunais gada dabas fotogrāfs, kurš ir jaunāks par 16 gadiem. Kopumā ir 4 kategorijas un katrs dalībnieks var iesniegt 15 fotogrāfijas. Jums nav jābūt profesionālam fotogrāfam vai arī nav jāizmanto profesionāla fototehnika, lai piedalītos šajā fotokonkursā, jo attēlu izšķirtspējai jābūt 300 ppi A4 reproducēšanai. Bez tam ir speciāla kategorija mobilo telefonu fotogrāfijām. Vienīgais nosacījums, ka visām bildēm ir jābūt uzņemtām Anglijā vai Ziemeļīrijā. Vēl fotogrāfijām jābūt uzņemtām pēdējo 5 gadu laikā.

Pieaugušo dalības maksa ir no 7 £ līdz 25 £ (atkarībā no pieteikto fotogrāfiju skaita). Jauniešiem dalības maksa ir 2 £ par pieteikumu līdz 15 fotogrāfijām. Papildus informācija mājas lapā take-a-view.co.uk.Take-a-View fotokonkurss