Kur Tu TeciCeļojums nebeidzas ar pārrašanos mājās!
Atsaucat atmiņā savas garās brīvdienas, nododot citu ceļotāju vērtēšanai savu skaistāko, košāko, interesantāko, vilinošāko fotogrāfiju. Prieks pašam fotogrāfam, skatītājiem - un laba iespēja tikt pie balvas!

Rīkojies sekojoši:

1. Nedēļas laikā pēc atgriešanās no brauciena ar www.KurTuTeci.lv sūti savu labāko ceļojuma fotogrāfiju uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi Fotokonkursam. Attēlam jābūt .jpg formātā, neapstrādātam. Lūdzam e-pasta tekstā norādīt fotogrāfijas autora vārdu un uzvārdu. Esi ātrs, publicēsim pirmās sešas fotogrāfijas. Lūdzam neiesūtīt vispārējas ētikas normām neatbilstošas fotogrāfijas.
2. Desmit dienas pēc brauciena ienāc www.KurTuTeci.lv, lai apskatītu savu bildi sacenšamies ar Tavu ceļabiedru fotogrāfijām. Aicini draugus un paziņas Tevi atbalstīt: lai konkurence būtu godīga, no vienas IP adreses vari nobalsot tikai vienreiz.
3. Katra brauciena visiemīļotākās fotogrāfijas autors saņems priecīgu balvu no www.KurTuTeci.lv! Gada braucienu fotogrāfijas-uzvarētājas sacentīsies gada nogalē. No katra brauciena pa labākajai fotogrāfijai. Galvenā balva 2009. gada labākās fotogrāfijas autoram - brīvdienu ceļojums ar www.KurTuTeci.lv 2010. gadā! Tātad: vērts censties, piedalīties un uzvarēt.