Tamro"No vēlmēm pagurusi, dvēsele meklē pirmsākumu, cilvēks bēg atpakaļ pie bērna."

/Kristmans Gudmundsons/

Jau otro gadu zāļu lieltirgotava TAMRO rīko fotokonkursu, kurā aicināti piedalīties uzņēmuma darbinieki, klienti un sadarbības partneri.

Konkurss noritēs laikā no 2009.gada 1.augusta līdz 2009.gada 18.septembrim.

Par konkursa tēmu šogad ir izvēlēts vienkāršs un nesamākslots skatījums uz dabu, apkārtējo vidi, cilvēkiem un saskarsmi ar tiem - skatījums uz pasauli gluži kā ar bērna acīm.

Tehniskās prasības fotogrāfiju iesniegšanai:

* iesniedzot fotogrāfijas izdrukātā veidā - minimālais izmērs 10 x 15 cm; uz atsevišķas lapas kopā ar fotogrāfiju iesniedzama informācija par autoru (vārds, uzvārds, darba vieta, amats) un paraksts fotogrāfijai;
* iesniedzot fotogrāfijas elektroniski - faila formāts .jpg; izšķirtspēja 640x480pxs vai 800x600px, e-pastā ierakstot vārdu, uzvārdu, darba vietu, amatu un parakstu fotogrāfijai;
* iesniedzot fotogrāfijas ierakstītas datu nesējos (kompaktdiski, pārnēsājamās atmiņas kartes utt.) - pievieno rakstiski iepriekš minēto informāciju.

Fotogrāfijas iesniedzamas:

* elektroniski uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.;
* ierakstītas datu nesējos vai izdrukātā veidā TAMRO Mārketinga nodaļā līdz 2009.gada 18.septembrim.

Fotogrāfiju publiska apskate notiks no 23.09.2009. līdz 23.10.2009. atsevišķā ekspozīcijā zāļu lieltirgotavas TAMRO telpās. Apskates laikā notiks skatītāju balsojums par interesantāko fotogrāfiju.

Konkursam iesniegtos darbus izvērtēs neatkarīga un profesionāla komisija. Labāko darbu autori, kā arī visvairāk skatītāju balsu ieguvušais darbs, saņems vērtīgas balvas.

Konkursa rezultāti tiks izziņoti TAMRO mājas lapā www.tamro.lv un informatīvajā izdevumā "Aptieku Forums", kā arī TAMRO kafejnīcas ziņojumu stendā mēneša laikā pēc lēmuma pieņemšanas par konkursa rezultātiem.

Apbalvotie darbi tiks izmantoti TAMRO reprezentatīvos izdevumos, t.sk. 2010.gada sienas kalendāra dizaina izstrādāšanā un TAMRO mājas lapā.