Laikā no 21. septembra līdz 25. oktobrim DELFI Foto organizē fotokonkursu Zelta rudens Latvijā.

Konkursam sekos labāko darbu izstāde no 9. līdz 22.novembrim. Kā jau iepriekš, cerams, ka konkursā piedalīsies apjomīgs dalībnieku skaits. Arī šoreiz kompetenta žūrija vērtēs visas bildes, uzvarētāji iegūs vērtīgas balvas un piedalīsies izstādē.

Portāls DELFI turpina iesāktās tradīcijas - fotokonkursu organizēšanu pavasarī, vasarā un rudenī. Pavasara fotokonkursā piedalījās vairāk nekā 5000 attēli, taču pusgada laikā "DELFI Foto" kļuvis vēl iecienītāks, tāpēc sagaidāms, ka "Zelta Rudens Latvijā 2009" būs vēl populārāks un tajā piedalīsies līdz pat 6000 darbiem.

Fotogrāfiju iesūtīšana konkursā norisinās no 21.septembra līdz 25.oktobrim. Viens dalībnieks fotokonkursā var iesniegt līdz pat septiņām bildēm par rudens tēmu. Visus iesūtītos attēlus vērtēs žūrija, profesionāli fotogrāfi.

Fotokonkursa galveno balvu - digitālo spoguļkameru D3000 - piešķir "Nikon". Otrās un trešās vietas uzvarētāji iegūs savā īpašumā COOLPIX fotoaparātus. "Nikon" balvu ieguvēji arī saņems bezmaksas nodarbību "Nikon School".

DELFI pasniegs īpašu balvu labākajam dokumementālajam darbam ar autora attieksmi - ceļojumu divām personām uz Barselonu.

Papildus balvas piedāvā "Epson" un "Foto Kvartāls". "Epson"-  dāvanu kartes 50Ls, 30Ls un 20Ls vērtībā fotogrāfiju izdrukas pakalpojumiem. Žurnāls Foto Kvartāls - 2009.gada žurnālu komplekts un 2010.gada abonements

Labākās bildes piedalīsies izstādē, kurā notiks uzvarētāju apbalvošana. Izstāde notiks no 9. līdz 22.novembrim modes un izklaides centrā "Rīga Plaza". Arī "Rīga Plaza" piešķirs savu īpašo balvu par labāko modes un dzīvesstila fotogrāfiju.

Detalizēti fotokonkursa noteikumi ir atrodami "Zelta Rudens Latvijā" mājas lapā - foto.delfi.lv/contests-info/48/

"DELFI Foto" ir populārākais Latvijas bilžu resurss internetā, kuru pēc "Gemius" datiem mēnesī apmeklē 240 tūkstoši lietotāji. Portālā ievietotas vairāk kā 350 000 fotogrāfijas, kurās aplūkojami gan personīgi notikumi, gan fotoreportāžas par aktuāliem notikumiem Latvijā, ārzemēs, sportā, kultūrā.

DELFI ir Latvijas populārākais ziņu resurss, kuru mēnesī apmeklē 635 tūkstoši Latvijas iedzīvotāji, jeb 55,8% no interneta lietotājiem Latvijā.